Κέρδισε πόντους ο Μπάγεβιτς

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού επιτρέπει στον Ντούσαν Μπάγεβιτς να κερδίσει χρόνο και ενδεχομένως να σώσει την παρτίδα της περιόδου με τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Το κέρδος για τον Ντούσκο δεν προήλθε από την απόδοση των «κιτρινόμαυρων», αλλά από τη διαχείριση των παικτών και κυρίως του Σκόκο, για τον οποίο οργίαζαν οι φήμες περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, αλλά και του Τζιμπούρ, τον οποίο εμπιστεύθηκε ο προπονητής της Ένωσης.
Ο Μπάγεβιτς, πάντως, στάθηκε επίσης σε άλλους τρεις παίκτες, για τους οποίους άκουσε πολλά στο παρελθόν. Πρόκειται για τους Καράμπελα, Γιάχιτς και Μάκο. Οι δύο πρώτοι, βέβαια, αντιμετώπισαν προβλήματα στο ντέρμπι, αλλά ο 62χρονος προπονητής θεωρεί ότι σταδιακά θα βελτιώνονται, καθώς θα προσαρμόζονται στις απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι η ΑΕΚ. Παράλληλα ο Ντούσκο έλεγε χθες ότι με την απόδοση του Αραμπατζή στο Φάληρο, η πώληση του Σάχα μπορεί να γίνει χωρίς την παραμικρή αντίδραση από τους φίλους της Ένωσης που αποθέωσαν τον έλληνα τερματοφύλακα για τις κραυγές του μπροστά από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Ο Μπάγεβιτς σχεδιάζει, μάλιστα, να μεταφέρει την πίεση προς τους μετόχους με την απαίτηση να γίνουν μία ή δύο μεταγραφές. Ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει ασφαλώς ο κόσμος με τη στάση που θα κρατήσει στο σημερινό ματς με τον Ατρόμητο, που προβλέπεται να μετατραπεί σε φιέστα για να αποθεωθούν όσοι συμμετείχαν στη νίκη επί του Ολυμπιακού.


Σχολιάστε εδώ