Η εξαφάνιση του Κόκκαλη κρατάει προσωρινά τον Ζίκο

Γι’ αυτό γλίτωσε αρχικά την απόλυση ο Ζίκο και παρέμεινε έως το μεσημέρι της Παρασκευής στον πάγκο των «ερυθρολεύκων». Η επιθυμία του κόσμου για αλλαγή προπονητή σκόνταψε στην αδυναμία του Γιάννη Χρυσικόπουλου και του Δημήτρη Θεοδωρίδη να εξασφαλίσουν τη συγκατάθεση του Κόκκαλη στην έκδοση του «διαζυγίου». Το διετές συμβόλαιο του βραζιλιάνου προπονητή, άλλωστε, προϋποθέτει λεπτούς χειρισμούς, διότι σε δύσκολους οικονομικά καιρούς η καταβολή μεγάλων αποζημιώσεων προκαλεί κλυδωνισμούς σε κάθε ανώνυμη εταιρεία, πόσω μάλλον στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, που το περασμένο καλοκαίρι έφτασε στο χείλος του γκρεμού.
Χωρίς την έγκριση του Κόκκαλη, λοιπόν, το «διαζύγιο» με τον Ζίκο καθυστέρησε. Θεωρείται, βέβαια, προδιαγεγραμμένο το τέλος του στον πάγκο του Ολυμπιακού, αν και με τον απρόβλεπτο πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» δεν υπάρχει ούτε ένας που να εκφράζει σιγουριά για τις εξελίξεις. Ο Βραζιλιάνος πάντως δείχνει πως τα ‘χει χαμένα, απώλεσε την εμπιστοσύνη παικτών και οπαδών, άρα δεν μπορεί να παραμείνει, εκτός και αν συμβούν μέσα στο Σαββατοκύριακο πράγματα και θάματα.
Σε ό,τι αφορά τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ζίκο, υπάρχει αφενός το δίδυμο Μπάντοβιτς – Νινιάδη και αφετέρου ο Αλεξανδρής. Δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε και την προοπτική πρόσληψης ξένου προπονητή, του τρίτου μέσα στη σεζόν, με στόχο να χτίσει ομάδα για την επόμενη περίοδο.


Σχολιάστε εδώ