Δημοψήφισμα για την ιθαγένεια

Κύριε Διευθυντά,
Η κυβέρνηση έχει ετοιμάσει νομοσχέδιο για την απονομή δικαιώματος ψήφου στους μετανάστες και της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά τους. Είπε ότι οι μετανάστες είναι 250.000, αλλά είναι πολύ περισσότεροι και ο αριθμός τους θα αυξάνεται αλματωδώς με τη συμπλήρωση 5 ετών παραμονής στη χώρα μας και άλλων εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών.
Ο συνολικός αριθμός των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα είναι τουλάχιστον 1,5 εκατ. και το 80% από αυτούς είναι μουσουλμάνοι!
Τα παιδιά των μεταναστών είναι άνω των 250.000 και ο αριθμός τους θα αυξάνεται ραγδαίως, διότι οι μουσουλμάνοι έχουν υψηλότατους δείκτες γεννητικότητας. Μαζί με τα παιδιά θα δοθεί ασφαλώς η ελληνική ιθαγένεια και στους γονείς τους με τη διάταξη που ψηφίστηκε επί Σημίτη περί συνένωσης της οικογένειας και σε λίγα χρόνια και στις γυναίκες και στους άντρες τους και στα δικά τους τα παιδιά κ.λπ.
Ο κ. Παπανδρέου επιχειρεί μια τρομερή αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας μας και του εκλογικού σώματος.
Ο εποικισμός θεωρείται έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Η κυβέρνηση όμως εποικίζει την Ελλάδα με τεράστιους μουσουλμανικούς πληθυσμούς από τις όμορες χώρες (Αλβανία, Τουρκία) που έχουν μεγάλες εδαφικές βλέψεις εναντίον μας καθώς και από πολλές μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της Αφρικής.
Εξαιτίας των μουσουλμάνων της Θράκης, που έχουν βέβαια την ελληνική ιθαγένεια και οι περισσότεροι δεν είναι καν τουρκογενείς, η Θράκη μας κινδυνεύει.
Η Τουρκία προσπαθεί να ανακαλύψει μειονότητες, όπως στη Ρόδο και στην Κω, για να τις χρησιμοποιήσει εναντίον μας.
Το Κόσοβο πνίγηκε στο αίμα εξαιτίας των μουσουλμάνων Αλβανών και αποσπάστηκε από τη Σερβία. Πριν από μερικές δεκαετίες οι Αλβανοί ήταν περίπου το 20% του πληθυσμού του Κοσόβου, αλλά έγιναν πλειονότητα λόγω της εκπληκτικής τους γεννητικότητας.
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, γιατί βιάζεται τόσο πολύ η κυβέρνηση; Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι με το νομοσχέδιο αυτό θα επιτευχθεί η κοινωνική ειρήνη. Αν αυτό το πιστεύει πραγματικά και δεν το λέει επίτηδες για να κοροϊδέψει τον λαό, πλανάται πλάνην οικτράν!
Ειπώθηκε ότι το νομοσχέδιο είναι σύμφωνο με το άρθρο 5 του Συντάγματος. Είναι μεγάλο ψέμα! Ούτε το άρθρο 5, ούτε οποιοδήποτε άλλο άρθρο λέει ότι θα πρέπει να δίνουμε δικαίωμα ψήφου και την ελληνική ιθαγένεια σε όσους έρχονται με το έτσι θέλω στην πατρίδα μας! Η ελληνική ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου δεν είναι ιδιοκτησία κανενός για να το διαθέτει όπως αυτός νομίζει.
Οι στοιχειώδεις κανόνες της Δημοκρατίας απαιτούν να ζητηθεί η γνώμη ολόκληρου του ελληνικού λαού με δημοψήφισμα!
Ο κ. Παπανδρέου χρησιμοποιεί συχνά τη λέξη «ανθρωπιά» για να κοροϊδέψει τον κόσμο.
Οι μετανάστες είναι απόλυτα κατοχυρωμένοι με το καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος.
Α. Φ.


Σχολιάστε εδώ