Το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά

Κύριε Διευθυντά,
Από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, διαμέσου του εκσυγχρονιστικού νεοταξικού ΠΑΣΟΚ, βρεθήκαμε στο ΠΑΣΟΚ της παγκοσμιοποίησης των κοσμοκρατόρων. Βρεθήκαμε στο ΠΑΣΟΚ της παγκόσμιας διακυβέρνησης και διαχείρισης του πλανήτη μας. «Διήλθομεν διά πυρός και ύδατος» λέγουν οι γραφές.
Η πρώτη τετραετία του Ανδρέα κύλησε ενθουσιωδώς πατριωτικά και ωφέλησε τον τόπο.
Όμως αυτό δεν άρεσε στο διεθνές κατεστημένο των περιούσιων μεγαλοτραπεζιτών του διεθνούς οικονομικού JET-SET, κι άρχισε η υπονόμευση.
Μεσολάβησε η γνωστή τριετία Μητσοτάκη, με όλες τις υποχωρήσεις, τους ενδοτισμούς και τις ρεβεράντζες στους ισχυρούς της Γης, και ήλθε ενθουσιωδώς η δεύτερη τετραετία του Ανδρέα, όμως εδώ οι κοσμοκράτορες έβαλαν για τα καλά το χεράκι τους και εμφιλοχώρησαν στο κυβερνητικό κομματικό κατεστημένο (βαθύ ΠΑΣΟΚ) οι έρωτες, οι γυναίκες, τα σκάνδαλα, για να φθάσουμε στο σημιτικό ΠΑΣΟΚ της παγκοσμιοποίησης.
Εδώ οι εξουσιαστές και επικυρίαρχοι του πλανήτη, έχοντας στον πρωθυπουργικό θώκο τον άνθρωπό τους, προχώρησαν στην ολοκληρωτική υπονόμευση της χώρας, βάζοντας χέρι στην οικονομία και στα εθνικά μας θέματα.
Την οικονομία την υπονόμευσαν με το μεγάλο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου το 1999, με άλλα οικονομικά σκάνδαλα, με την αποβιομηχάνιση της χώρας και με την υποθήκευση του ορυκτού θησαυρού της Ελλάδος διαμέσου διεθνών συμφωνιών, αλλά και δίδοντας αφειδώς δάνεια στις κυβερνήσεις, υποθηκεύοντας την ευημερία του ελληνικού λαού, βυθίζοντας τη χώρα στο χρέος, διότι έτσι τους διέταξε η παγκόσμια διαχείριση του πλανήτη μας.
Οι κυβερνήσεις διαχρονικά από τη Μεταπολίτευση και εντεύθεν έπαιζαν το παιχνίδι των εξουσιαστών της Γης. Στα εθνικά μας θέματα η υπονόμευση έγινε βαθύτερη στη λαθρομετανάστευση και σε Σκοπιανό, Αιγαίο (Ύμια), Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό, Θρακικό, προβλήματα που άλλοτε δεν υπήρχαν, αλλά τα δημιούργησαν εκείνοι. Έτσι καταλήξαμε στην καταστροφική πενταετία Καραμανλή – Ντόρας. Καταστροφική σε όλα τα μέτωπα, με τη λαθρομετανάστευση να έχει υπονομεύει τον Ελληνισμό.
Μέσα σε αυτήν την αναμπουμπούλα και απελπισία καταλήξαμε στο σημερινό παγκοσμιοποιημένο ΠΑΣΟΚ της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Μιλάνε για πράσινη ανάπτυξη, πράσινη
οικονομία, πράσινη ενέργεια και εναλλακτικές πηγές ενέργειας,
διότι δεν έμεινε τίποτε άλλο, αφού κατέστρεψαν τη βαριά βιομηχανία, «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι».
Μέχρις ότου όλα αυτά υλοποιηθούν, «ζήσε, Μάη μου…», όπως λέει ο λαός. Δύσκολα θα μπορούσα να φαντασθώ τον σημερινό
πρωθυπουργό να ακολουθεί εθνική πατριωτική εξωτερική πολιτική, και εθνική οικονομική πολιτική.
(Εκμετάλλευση ορυκτού πλούτου, για να ξεφύγουμε από τη φτώχεια και να ‘χουμε γρήγορη ανάπτυξη), αφού η γραμμή που ακολουθεί δεν είναι «κόκκινη» αλλά «πορτοκαλί».
Μέχρι τότε, ο Θεός ας σώζει την Ελλάδα.

Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος


Σχολιάστε εδώ