ο Δαίμονας των δημαρχείων

Όπως τόνισε ο δήμος παίρνει μια πολιτική απόφαση, με όποιο κόστος και αν έχει, προκειμένου να μη μείνουν στον δρόμο περίπου 150 εργαζόμενοι. Παράλληλα, κάλεσε την κυβέρνηση να εξασφαλίσει γρήγορες διαδικασίες στις προσλήψεις μέσω
ΑΣΕΠ, διαφορετικά, όπως είπε ο δήμαρχος, οι δήμοι θα έχουν μεγάλα προβλήματα.
QQQ Αλυσιδωτές συνέπειες, με τελικούς αποδέκτες τους εργαζόμενους, έχει η προσφυγή των παρατάξεων της μειοψηφίας του Δήμου Αμαρουσίου στην Περιφέρεια κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για τη μετατροπή της δημοτικής επιχείρησης ΔΕΑΔΑ σε ανώνυμη εταιρεία. Οι εργαζόμενοι μετά το… μπλόκο αυτό, θα πρέπει να περιμένουν πολύ μέχρι να τακτοποιηθούν.
QQQ Την προσεχή Κυριακή το πρωί, 10 Ιανουαρίου, ο Σύνδεσμος Δήμων και Κοινοτήτων Προστασίας και Ανάπτυξης Πεντελικού (ΣΠΑΠ) διοργανώνει δενδροφύτευση στην καμένη περιοχή που περιβάλλει το Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας.
Στη δενδροφύτευση θα φυτευτούν και χριστουγεννιάτικα έλατα που είχαν στολιστεί την περίοδο των εορτών σε σπίτια, όχι κομμένα αλλά ανεπτυγμένα σε γλάστρες.
Ο σύνδεσμος τη νέα χρονιά θα κάνει κι άλλες δενδροφυτεύσεις στο Πεντελικό με στόχο την ολοκλήρωση της αναδάσωσης του Κοκκιναρά και την έναρξη των δενδροφυτεύσεων σε ευρεία κλίμακα στις περιοχές που κάηκαν τον Αύγουστο του 2009 στη νοτιοανατολική πλευρά του βουνού.
QQQ Μία ακόμα πρότυπη παιδική χαρά παρέδωσε στους κατοίκους ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Δημιουργήθηκε σε ένα οικόπεδο 4,5 στρεμμάτων, σε μια γειτονιά, το Ψαλίδι, που έχει ανάγκη από ελεύθερους χώρους αναψυχής. Κατασκευάστηκε με χορηγία μεγάλης εταιρείας που δραστηριοποιείται εμπορικά στα όρια του δήμου.


Σχολιάστε εδώ