Με Βαρδινογιάννη πρόεδρο το Mega

Στην οικογένεια Βαρδινογιάννη θα περάσει η προεδρία του Mega. Ο γιος του Βαρδή, ο Γιώργος, ως τώρα αντιπρόεδρος, θα αναλάβει τη θέση του προέδρου του καναλιού στη θέση του αποθανόντος Χρήστου Λαμπράκη, όπως είχαμε γράψει στο προηγούμενο φύλλο. Στη νέα εποχή του Mega, τουλάχιστον σύμφωνα με τις συζητήσεις που έχουν γίνει, αντιπρόεδροι θα είναι ο Σταύρος Ψυχάρης και ο Φώτης Μπόμπολας, που ήδη κατέχει τη μία από τις δύο θέσεις. Διευθύνων σύμβουλος παραμένει ο αδιαμφισβήτητος Ηλίας Τσίγκας.
Μέλη του συμβουλίου είναι οι Γιώργος Χ. Αϊδίνης, Γιώργος Μπόμπολας και Γιώργος Ι. Προυσανίδης. Βαρόμετρο και για τις εξελίξεις εντός Mega θα είναι το αν θα ανανεωθεί ή όχι η θητεία του Χρήστου Παναγιωτόπουλου στο διοικητικό συμβούλιο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Παρότι η επιτυχία σε επίπεδο ποσοστών του Χρ. Παναγιωτόπουλου στο δελτίο ειδήσεων του Mega αποτελεί ρεκόρ, επανέρχονται οι αναφορές στο «υψηλό lead in» που παραλαμβάνει το δελτίο ειδήσεων, όμως είναι πολύ δύσκολο και σχεδόν αυτοκτονικό να αλλάξει ένα ενημερωτικό προϊόν που πετυχαίνει τον εμπορικό του στόχο.


Σχολιάστε εδώ