Μεγάλο το άνοιγμα στον Άρη

Η απόφαση των ανθρώπων που διοικούν την ΠΑΕ Άρης να εκδώσουν εισιτήρια διαρκείας για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος επιβεβαιώνει πλήρως την έλλειψη ρευστού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι «κίτρινοι» ανοίχθηκαν πολύ στις μεταγραφές του καλοκαιριού, είχαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Μαζίνιο και συνεπώς την αποζημίωση του βραζιλιάνου τεχνικού, την πρόσληψη του
Έκτορ Ραούλ Κούπερ και την ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ. Αν προσθέσουμε και την τρύπα που κληρονόμησε η σημερινή διοίκηση από την προηγούμενη, η έλλειψη ρευστότητας στον Άρη μόνο απρόσμενη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Χάρη στις κατάλληλες κινήσεις μπήκαν στην ΠΑΕ χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Έφυγαν, όμως, και αυτά μέσα σε ελάχιστες ώρες με την πληρωμή των παικτών. Αλλά επειδή ο Κούπερ ζήτησε μεταγραφές και απαιτούνται προκαταβολές, οι «κίτρινοι» βγάζουν τα διαρκείας με στόχο να συγκεντρώσουν ένα σεβαστό ποσό και να προχωρήσουν στις κατάλληλες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Στόχος, βέβαια, η απόκτηση τουλάχιστον τριών παικτών, όπως προβλέπει ο σχεδιασμός του αργεντινού τεχνικού.


Σχολιάστε εδώ