τα άνθη του κακού

Τελεσίγραφο Γιώργου: «Οι ξένοι οίκοι δεν μπορούν να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις»! Μπορούν απλώς να τις… κατεβάζουν.

Με εξαίρεση εκείνες που κατεβαίνουν από μόνες τους, πριν πάνε για βρούβες!

Είπε ακόμη ο πρωθυπουργός: «Κάποιοι λένε ότι είναι μάταιο, αλλά εμείς θα τους διαψεύσουμε». Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία (… από τα γέλια!).

Πλάκα έχουν οι νεοδημοκράτες: Το 85% ζητά να συνεργαστούν Σαμαράς και Ντόρα. Στο τάβλι ή στην… μπιρίμπα;

Ενώ το 50% πιστεύει ότι αν η Ντόρα δημιουργεί προβλήματα, πρέπει να διαγραφεί. Προσωρινά, μέχρι να… ανοίξει η Μακρόνησος.

Δήλωσε ο Αλαβάνος ότι για τον ίδιο έκλεισε το κεφάλαιο του ΣΥΝ. Ωστόσο υπάρχουν ακόμη η Γκρινπίς, η Γιουροβίζιον και οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

Τι προοπτικές μπορεί να έχει ένα τηλεοπτικό σόου (Υπουργικό Συμβούλιο) όταν έχει μόνο γκεστ σταρ; Κι ούτε ένα χορευτικό να ξεφαντώσουν οι μισθωτοί.

Δικαιώνεται ήδη ο Γιώργος, που προέβλεψε ότι το 2010 θα είναι χρονιά των μεγάλων αλλαγών. Ανακοίνωσε ότι παντρεύεται η Καλομοίρα.

Μου διαφεύγει: Προεκλογικά ο Γιώργος είχε πει ότι θα γίνουμε Δανία ή… θα φύγουμε Δανία; (Μετανάστες…)

Στη φάση αυτή πηδάνε από τις ταράτσες οι σύμβουλοι της κυβέρνησης. Με το… καλό και οι υπουργοί της.

Να επανέλθει δριμύτερος στην πολιτική απειλεί… ο Πέτρος Δούκας. Είναι όντως δυσαναπλήρωτο το κενό που άφησε (… έχει σταματήσει παραστάσεις και το τσίρκο Μεντράνο).

Το ότι οι διεθνείς αγορές δεν έχουν εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση είναι κακό. Το ότι το επισημαίνει ο Αργύρης Ντινόπουλος είναι… ακόμη χειρότερο.

Δεν σχολιάσαμε τον διορισμό του Κ. Τασούλα σε θέση «σκιώδους» υπουργού Άμυνας, καθότι ως περίπτωση… αυτοσχολιάζεται. Κατά συρροή και καθʼ εκάστη.

Ο Χρυσοχοΐδης θα εξαρθρώσει την τρομοκρατία, θα εξαλείψει το έγκλημα, θα πατάξει το λαθρεμπόριο και μετά θα… κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.

Δέκα οι υποψήφιοι να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην επόμενη Γιουροβίζιον. Περιέργως μεταξύ αυτών δεν είναι η Κατερίνα Παπακώστα.

Πληρότητα 95% στα χειμερινά θέρετρα της χώρας. Από χιλιάδες χαμηλόμισθους που σπαταλούν αλόγιστα το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δύο νεκροί από ανατροπή λεωφορείου στη Κορνουάλη, αλλά περιέργως το ΚΚΕ δεν κατήγγειλε την αντιλαϊκή πολιτική ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Τι θα πει δεν έχουν ευθύνη για το ατύχημα; Ας είχαν και ας… φρόντιζαν να μη συμβεί το αναπόφευκτο.

Την επανάληψη της δίκης για τους υπεύθυνους της Μικρασιατικής Καταστροφής αποφάσισε ο Άρειος Πάγος. Ενώ σε απολογία θα κληθεί και ο Μέγας Αλέξανδρος για τη μάχη στα Γαυγάμηλα.

Το… άκρον άωτον της γκαντεμιάς: Να πεθαίνεις και στην κηδεία να σου πλέκει το εγκώμιο ο Καρατζαφέρης.

Οι περισσότεροι από αυτούς που υποκριτικά θρηνούσαν στα κανάλια για τον θάνατο του Λαμπράκη όσο ήταν εν ζωή τον είχαν καθυβρίσει.

Όταν δεν προσέρχονταν γονυπετείς μέχρι το γραφείο του για να του ζητήσουν χάρη ή να εξασφαλίσουν την εύνοιά του.

Χριστούγεννα με… λιακάδα και υψηλές θερμοκρασίες. Αναλογικά το Πάσχα θα έχει χιόνι, να έρθει κι ο Αύγουστος για να δροσίσει.

***

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή ο Λοβέρδος απειλεί να παραιτηθεί. Ε, και τις υπόλοιπες μέρες το… σκέφτεται!

***

Άγριος καβγάς Αλογοσκούφη – Παπαθανασίου για το έλλειμμα. Ηρεμήστε, παιδιά, όλοι μαζί το φουντάρατε το καράβι!

***
Άγνωστοι κυκλοφορούν με τζιπ και πυροβολούν περαστικούς. Τίποτα μισθωτοί θα είναι που… τουφεκάνε από τη χαρά τους για τα νέα μέτρα.


Σχολιάστε εδώ