ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΟΖΩΝΗΣ ΜΕ ΣΚΡΙΝ… ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Κοζώνη, μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει σε σημαντικό βαθμό το τοπίο στα οικονομικά της ΠΑΕ μέσα από τον έλεγχο που διεξάγεται εδώ και περίπου 10 μέρες. Φυσικά, ο επίδοξος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ δεν θα προχωρούσε σε αντεπίθεση εάν δεν είχε εξασφαλίσει τη στήριξη και παραδοσιακών παραγόντων της ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνέντευξή του θα χρησιμοποιήσει κάποια ονόματα που τάσσονται υπέρ του και έτσι θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τα τελευταία εμπόδια, τα οποία φέρεται να ορθώνει ο Πέτρος Παππάς. Γιʼ αυτό, άλλωστε, τον κατέδειξε ο Κοζώνης ως υπεύθυνο για το προσωρινό ναυάγιο των επαφών με τον Νοτιά.
Αίσθηση έχει προκαλέσει και η στάση του τελευταίου, ο οποίος αποφεύγει να τοποθετηθεί προσωπικά και αφήνει το επικοινωνιακό παιχνίδι στους εν Ελλάδι συμπαίκτες του.
Ο κόσμος της ΑΕΚ, πάντως, ετοιμάζει κινητοποιήσεις για να ξεκαθαρίσει επιτέλους το διοικητικό τοπίο, αν και οι πληροφορίες θέλουν ένα σημαντικό κομμάτι των οργανωμένων να αντιμετωπίζει με δυσπιστία τον Κοζώνη και τις εξαγγελίες του. Δυσπιστία που μπορεί να σβηστεί εάν διαπιστώσουν οι φίλοι του «Δικέφαλου» ότι στο πλευρό του μνηστήρα των μετοχών βρίσκονται και έλληνες επιχειρηματίες.


Σχολιάστε εδώ