Διάδρομοι και Ψίθυροι

4Jumbo: Είναι γεγονός πως η συγκεκριμένη περίοδος είναι … εορταστική για την εισηγμένη, πλην όμως η HSBC φρόντισε να δώσει «μποναμά» στην εταιρεία μια νέα αύξηση στην τιμή στόχο (στα 11,2 ευρώ από 8,3 ευρώ). Και δεν έλαβε καν υπ’ όψιν τα στοιχεία του τριμήνου που θα κλείσει…
4S&P: Πρώτα υποβάθμισε γενικώς τη χώρα και την πιστοληπτική της ικανότητα και μετά πήραν σειρά οι τράπεζες. Ο οίκος ανακοίνωσε ότι υποβαθμίζει Eurobank και Alpha, ενώ… επιφυλάχθηκε για ανάλογες κινήσεις στους τίτλους της Εθνικής και της Τράπεζας Πειραιώς.
4Goldman Sachs: Οι αναλυτές της είπαν να ασχοληθούν με τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, αφού με τις τράπεζες ασχολούνται άλλοι. Και φυσικά δεν είχαν να πουν καλό λόγο, αφού μείωσαν τις τιμές στόχους και για τον ΟΠΑΠ και για την Ιντραλότ. Επομένως μην απορήσετε με ό,τι κι αν δείτε στους συγκεκριμένους τίτλους.
4ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: «Ελκυστική» την αποκαλεί πλέον η Marfin. Οψόμεθα …
4Τα είχαμε πει και τα είχαμε γράψει και τις προάλλες. Ότι δηλαδή η Ακτοπλοΐα έχει να μας πει πολλές ιστορίες ακόμη. Τα τελευταία νέα έρχονται από το μέτωπο των διοικητικών ανακατατάξεων στη ΝΕΛ αλλά και από την Attica. Οψόμεθα και σε αυτήν την περίπτωση.


Σχολιάστε εδώ