άλλα παραπολιτικά

3 Οι δεδουλευμένες αποδοχές θα καταβληθούν στους εργαζόμενους της επιχείρησης «Elite» ανακοίνωσε την Τρίτη το μεσημέρι ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Κουτρουμάνης στη διάρκεια τριμερούς σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του.
Ο υφυπουργός δήλωσε αναρμόδιος για τη χρηματοδότηση της επιχείρησης και παρέπεμψε εργατική πλευρά και εργοδοσία στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ ανοικτή παραμένει και εμπλοκή της εργοδοσίας με το τραπεζικό σύστημα που, όπως καταγγέλλεται, αρνείται να δανειοδοτήσει την αγορά πρώτων υλών.
Στο μεταξύ για μήνες είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενο στα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, με εργοδότη το Δημόσιο!
Ήδη έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις και διαβήματα, ζητώντας τη δικαίωσή τους, αλλά και τη συμπαράσταση των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

***

3Τη δωρεάν διανομή 350.000 δελτίων θεάματος, δαπάνης περίπου 4.725.000 ευρώ, ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας για τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2009 – 2010. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα δελτία θεάματος διανέμονται στους δικαιούχους των παροχών του νομού Αττικής για την παρακολούθηση χειμερινών θεατρικών παραστάσεων και καλλιτεχνικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η διάρκεια ισχύος της σύμβασης θα είναι μέχρι 31/5/2010.

***

w Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες: Κοντά στις εκατό ημέρες μιας νέας κυβέρνησης δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα ούτε οι μισοί γραμματείς. Φαντάσου να… μην ήταν και έτοιμοι για την εξουσία…
wΗ πολιτική στη χώρα μας… Όταν τρως ξύλο επί Νέας Δημοκρατίας είσαι δημοκράτης και οι δέρνοντες είναι φασίστες.
Όταν τρως ξύλο επί ΠΑΣΟΚ τα ήθελε ο κ… σου και καλά να πάθεις. Άντε να είχε ανοίξει για το πανεπιστημιακό άσυλο κουβέντα επί Νέας Δημοκρατίας, να δείτε τι θα γινόταν. Τώρα δεν βγαίνει κιχ…
wΦαντάσου δηλαδή, λέμε φαντάσου, να διόριζε υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας σε οργανισμό τον κουμπάρο του και η σύζυγος του κουμπάρου να διεκδικούσε έργα από τον οργανισμό στον οποίο προΐσταται ο άνδρας της. Θα γινόταν χαμός στα κανάλια, φωτιά τα πρωτοσέλιδα. Τώρα μιλιά δεν βγάζουν. Το γιατί; Δική τους δουλειά να απαντήσουν.


Σχολιάστε εδώ