Τα σπρώχνει χοντρά ο Κόκκαλης στις μεταγραφές

Η κλήρωση του Ολυμπιακού στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μπορντό άνοιξε την όρεξη του Σωκράτη Κόκκαλη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να προσπεράσει το εμπόδιο των Γάλλων και να μπει στους οκτώ της διοργάνωσης. Γι’ αυτό και σκέφτεται να επενδύσει περίπου 10 εκατ. ευρώ για την απόκτηση δύο ή τριών ποδοσφαιριστών εκτός του Λούα Λούα. Ο Αφρικανός αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη μεταγραφή των «ερυθρόλευκων», με τον Μπεν Αρφά να έρχεται ως η βόμβα του χειμώνα. Μόνο που ο συγκεκριμένος παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ κι έτσι ο Κόκκαλης σκέφτεται σοβαρά ν’ ανάψει πράσινο φως για άλλη μία μεταγραφή.
«Θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα πρόκρισης στην
επόμενη φάση και παράλληλα να κλειδώσει το Πρωτάθλημα που θα επαναφέρει την ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη περίοδο», έλεγε το απόγευμα της Παρασκευής στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός που γνωρίζει καλά τις κινήσεις, ακόμα και τις σκέψεις του Κόκκαλη.
Η τρίτη μεταγραφή θα αφορά βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.
Έτσι, ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας θα κάνει κι ένα δώρο στον Ζίκο, ο οποίος έως τώρα δεν έχει καταφέρει να περάσει κάποια από τις εισηγήσεις του.


Σχολιάστε εδώ