Κομματισμός και Στράτευμα

lΘα κομίσω γλαύκα αν αναφέρω ότι ο κομματισμός βιτριολίζει τη συνοχή, το φρόνημα και τη μαχητικότητα των στελεχών.
lΑυτό το γνωρίζουν άπαντες οι απλοί πολίτες, αλλά ειδικότερα οι εδωδιμοπώλες και καθεκλοποιοί της χώρας, πλην των πολιτικών!
lΗ ΝΔ, το 2004, παρέλαβε από το ΠΑΣΟΚ ένα διαβρωμένο από τον κομματισμό στράτευμα, υποσχόμενη εξυγίανση, αλλά το εμβολίασε με όποιον ορό φαβορτισμού και διάλυσης είχε στα υπόγειά της και χειροτέρεψε την κατάστασή του. Άφρονες πολιτικοί…
lΟ Β’ Κλάδος και το Γραφείο Β4 του ΓΕΑ είναι αρμόδια για τον χειρισμό του προσωπικού. Αν οι επικεφαλής τους ήταν όργανα των Μεϊμαράκη – Κορομάντζου και ανεξέλεγκτοι από τον τότε Α/ΓΕΑ δεν γνωρίζω.
lΟ κ. Βενιζέλος τούς αντικατέστησε εν τω άμα με άλλους, που και γι’ αυτούς δεν γνωρίζω αν σκέπτονται υπηρεσιακά ή είναι όργανα της κλίκας του «βαθέος» ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής πτέραρχο ε.α., πάσχοντα από στερητικά σύνδρομα, που θέλει να ελέγχει την Πολεμική Αεροπορία.
lΑν οι πρώτοι ήσαν κομματικά όργανα, ορθώς αντικαταστάθηκαν, εφόσον οι νέοι είναι «ορθοτομούντες την αλήθεια» αεροπόροι. Αν, όμως, οι νέοι είναι φερέφωνα και οι πρώτοι δεν ήταν; Ποιος ξέρει;


Σχολιάστε εδώ