ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!

Το ερώτημα γιατί έδωσαν τις μετοχές τους Γκίκας, Γκούμας και Χατζηϊωάννου χρήζει διερεύνησης. Τις τελευταίες μέρες, άλλωστε, είχαν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να καθορίσουν τις κινήσεις τους με τη συγκρότηση νέας διοίκησης από τεχνοκράτες που θα αναλάμβαναν να νοικοκυρέψουν την ΠΑΕ.
Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι δύο, ανενεργοί πλέον, μέτοχοι πάγωσαν από τις πρώτες ενδείξεις του οικονομικού ελέγχου στην εταιρεία. Μόνο που η στάση του Πέτρου Παππά δεν δείχνει πανικό ή έστω προβληματισμό. Ο συγκεκριμένος μέτοχος θέλει να γίνει πρωταγωνιστής στην ΑΕΚ, αλλά μόνο αν βρει κάποιους συμπαίκτες.
Οι οργανωμένοι οπαδοί διά στόματος Χατζηχρήστου, ωστόσο, ετοιμάζονται να απευθύνουν πρόσκληση στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Θέλουν πρώτα να μάθουν το ακριβές άνοιγμα της ΠΑΕ και έπειτα να ζητήσουν από τον «τίγρη» να συνδράμει στην προσπάθεια για ανάκαμψη σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο.
«Τον χρειάζεται η ΑΕΚ και εμείς τον θέλουμε μπροστάρη», θα λέει το ξεκάθαρο μήνυμα, πρώτο από τότε που επήλθε η ρήξη στις σχέσεις των οργανωμένων με τον νικαιώτη παράγοντα, ο οποίος έχει ανοικτή γραμμή μόνο με το κλαμπ των Πατησίων που βρίσκεται απέναντι από τον Χατζηχρήστο. Η απόφασή τους να ζητήσουν στήριξη από τον Μελισσανίδη γίνεται αντιληπτή και από την αποφυγή της ρήξης με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο σερβοέλληνας τεχνικός, άλλωστε, αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία του «τίγρη» και η παρουσία του κρίνεται επιβεβλημένη εάν αποφασίσει ο επιχειρηματίας να ρίξει νερό στο κρασί του και να ξεχάσει τις όποιες διαφορές είχε με τους οργανωμένους οπαδούς.


Σχολιάστε εδώ