Θέλει τρεις παίκτες ο Νιόμπλιας

Την ανάγκη απόκτησης κεντρικού αμυντικού υπογράμμισε από την περασμένη Κυριακή ο Νίκος Νιόπλιας. Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού είπε το αυτονόητο, δηλαδή εκείνο που έβλεπαν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι: ότι οι «πράσινοι» υστερούν στον ανασταλτικό τομέα και χρειάζονται έναν παίκτη σαν τον Μέλμπεργκ.
Ο Νιόπλιας, όμως, δεν καλύπτεται μόνο από τον κεντρικό αμυντικό. Θέλει επίσης έναν περιφερειακό επιθετικό που να πατάει κορυφή και έναν επιτελικό μέσο. Φυσικά και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν οι λύσεις των Καραγκούνη, Νίνη, Χριστοδουλόπουλου και Σαλπιγγίδη. Αλλά ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναζητά διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Μόνο για τη θέση του περιφερειακού επιθετικού αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να λύσει το πρόβλημα εκ των έσω, με την ολική επαναφορά του Σίλβα Κλέιτον.
Οι μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού, πάντως, θα εξαρτηθούν και από τις εξελίξεις στην ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» θέλουν τον Σκόκο και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν τους Τζιόλη, Μάντζιο και ενδεχομένως τον Κλέιτον για να πάρουν τον Αργεντινό. Η περίπτωση, βέβαια, είναι δύσκολη και γι’ αυτό στον Παναθηναϊκό θα περιμένουν να δουν ποιος θα αναλάβει τη διοίκηση της ΑΕΚ πριν πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις. Μέχρι τότε θα επικεντρωθούν στην αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με τον Μαρτσένα της Βαλένθια να επιστρέφει στο προσκήνιο μετά την αποτυχημένη προσπάθεια απόκτησής του το περασμένο καλοκαίρι.


Σχολιάστε εδώ