Ανεβαίνει η Ρόμα με Ρανιέρι

Σύμφωνα με τον Νίκο Νιόπλια, η Ρόμα είναι μια καλή ομάδα, αλλά δεν φοβίζει τον Παναθηναϊκό. Δίκιο έχει ο προπονητής του «τριφυλλιού», καθώς οι «τζιαλορόσι» στερούνται των επιλογών που είχαν τα προηγούμενα χρόνια. Μετά την αλλαγή του Σπαλέτι με τον Ρανιέρι, ωστόσο, η παρέα του
Φραντσέσκο Τότι ανεβάζει στροφές και δείχνει ικανή να διεκδικήσει ακόμα και την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βασίζεται κυρίως στο κάθετο παιχνίδι με κίνηση στον χώρο και έτσι βρίσκονται σε θέση βολής όλοι οι μέσοι. Είναι ενδεικτικό ότι πρόκειται ουσιαστικά για μια ομάδα που πολλές φορές παίζει δίχως κλασικό επιθετικό, αν και με την άνοδο του Βούσινιτς, ο Μαυροβούνιος παίρνει το χρίσμα από τον ιταλό τεχνικό.
Το ρόστερ
Τερματοφύλακες: Μπόγκνταν Λόμποντ, Αρτούρ, Ζούλιο Σέρζιο, Ντόνι, Βαλέριο Φράσκα.
Αμυντικοί: Σισίνιο, Μάρκο Αντρεόλι, Ζουάν, Φιλίπε Μεξές, Μάρκο Μότα, Τζον Άρνε Ρίσε, Μαξ Τονέτο, Νίκολας Μπουρντίσο, Αλεσάντρο Μαλόμο, Μάρκο Κασέτι.
Μέσοι: Νταβίντ Πισάρο, Ροντρίγκο Ταντέι, Ντανιέλε ντε Ρόσι, Ζούλιο Μπαπτίστα, Σιμόνε Περότα, Στέφανο Γκουμπέρτι, Λεάντρο Γκρέκο, Ματέο Μπρίγκι, Αντρέα Μπερτολάτσι, Στέφανο Πετινάρι.
Επιθετικοί: Μίρκο Βούτσινιτς, Οκάκα Τσούκα, Φραντσέσκο Τότι, Αλέσιο Σέρσι, Φίλιπο Μαρία, Σκαρντίνα, Ζερεμί Μενέζ.


Σχολιάστε εδώ