ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗ ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΥΛΟ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ

Η αρχική συμφωνία προέβλεπε την παραμονή του Νικόλα Πατέρα για δύο χρόνια. Η περσινή αποτυχία, βέβαια, προκάλεσε την αντίδραση κάποιων μετόχων, που θέλησαν να επισπεύσουν τις διαδικασίες των αλλαγών, αλλά τελικά πείστηκαν για το καλό του Παναθηναϊκού να αφήσουν την ομάδα να συνεχίσει την πορεία της με την ίδια διοικητική σύνθεση.

Τα προβλήματα, πάντως, δεν λύθηκαν και οι «πράσινοι» κινδυνεύουν άμεσα να χάσουν και αυτήν τη χρονιά, στην οποία βλέπουν ήδη την πλάτη του Ολυμπιακού.
Αυτός ήταν και ο λόγος που προκάλεσε την κριτική του Παύλου Γιαννακόπουλου για την πρόσληψη του Νίκου Νιόπλια αντί του Χενκ Τεν Κάτε, για την απόλυση του οποίου σας ενημερώσαμε την προηγούμενη Κυριακή. Μόνο στον διάδοχο του Ολλανδού πέσαμε έξω, επειδή ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αρνήθηκε τη δεδομένη χρονική περίοδο να αναλάβει το ρίσκο και διότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος προτίμησε ξεκάθαρα τον Νιόπλια.
Οι εξελίξεις σε διοικητικό και μετοχικό επίπεδο, πάντως, θα ʼναι ραγδαίες. Ενδεχομένως να επισπευτούν εάν μείνει ο Παναθηναϊκός έξω από τη μάχη του τίτλου. Σε αυτήν την περίπτωση, η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Παύλου Γιαννακόπουλου θα επικαλεστούν την ανάγκη της έγκαιρης προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν και θα ζητήσουν τις απαραίτητες κινήσεις για την κυλιόμενη εναλλαγή των μετόχων στην προεδρία της ΠΑΕ.
Η στάση του κόσμου, πάντως, θα παίξει σημαντικό ρόλο. Οι συνδεσμίτες εξακολουθούν να βρίσκονται στο πλευρό του Πατέρα, αλλά η πλειοψηφία του απλού κόσμου βλέπει με καλό μάτι την προοπτική εισόδου του Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ, διότι γνωρίζει ότι ο ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού θα επενδύσει πολλά χρήματα για την επιστροφή των «πρασίνων» στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με πρώτη επένδυση την πρόσληψη ενός πολύ μεγάλου προπονητή με εμπειρία και ικανότητα, για να δημιουργήσει μια πανίσχυρη ομάδα.


Σχολιάστε εδώ