τα άνθη του κακού

D Το ανησυχητικό δεν είναι ότι ο Παπανδρέου δηλώνει σίγουρος ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση, αλλά ότι το… πιστεύει κιόλας!
cΕδώ που τα λέμε και ο «Τιτανικός» πριν ξεκινήσει έδειχνε αβύθιστος. Μετά τον… έκλαιγαν οι ρέγγες (που τώρα κάνουν χάζι με τον Παπακωνσταντίνου).
DΣύμφωνα με έρευνα, το 40% των Ελλήνων θεωρεί ότι κινδυνεύουμε με χρεοκοπία. Το άλλο 60% τι πιστεύει; Ότι πάμε για… πρώτο βραβείο στο «Τανζανία έχεις ταλέντο»;
cΣοβαρό, δεν λέω, ότι η Ντόρα είχε κρυφά «ξεπουλήσει» τη Μακεδονία, άλλο όμως είναι το ζήτημα: Η Θράκη πώς και της… ξέφυγε;
DΠερίπτωση πάντως μαζί με τη Μακεδονία να «πούλησε» και τον Ψωμιάδη αποκλείεται. Θα μας ζητούσαν το μισό Αιγαίο…
cΩς αντισταθμιστικά οφέλη (… για τη σαβούρα!).
DΤο ξεκαθάρισε η Διαμαντοπούλου: «Δεν είμαστε μια ανεύθυνη κυβέρνηση που παρακολουθεί τα πράγματα». Αλλά… μια υπεύθυνη κυβέρνηση που παρακολουθεί τα πράγματα.
cΤο κακό δεν είναι ότι οι ξένοι δεν κατανοούν την οικονομική πολιτική μας. Το… χειρότερο είναι ότι έχει αναλάβει να τους την εξηγήσει η Λούκα Κατσέλη.
DΣυγγνώμη, αλλά για καλό λένε οι ΠΑΣΟΚοι ότι τη χώρα δεν την κυβερνά ο Αλμούνια, αλλά ο Παπανδρέου; Αν θέλουν να φύγουμε μετανάστες, να μας το πουν ευθέως.
cΤο κατάλαβα: Ο Παπακωνσταντίνου θα λύσει το οικονομικό, ο Λοβέρδος το Ασφαλιστικό κι ο Πάγκαλος θα… χορεύει τις νύχτες στο «Ποσειδώνιο»…
DΟριεντάλ με επιρροές από το κουρδικό τανγκό!
cΠώς γίνεται μια χώρα που γενικώς «πάει κατά διαόλου» να έχει τόσους… ήρωες; Κάθε μήνας και παρέλαση, κάθε εβδομάδα και επέτειος. Κάθε μέρα Κούλουμα.
DΈχω μπερδευτεί: Το 1821 είχε πολεμήσει η Μπουμπουλίνα ή μήπως η Κούνεβα; Το «Μολών λαβέ» το είχε πει ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης;
cΑυτά είναι τα δεινά της Δημοκρατίας, κύριε Παπούλια. Βγαίνει… αίφνης ο Καρατζαφέρης, σας πλέκει το εγκώμιο και σας εκθέτει ανεπανόρθωτα.
DΠολύ χειρότερα κι από το
να σας… επαινεί ο Μητσοτάκης.
cΤο άκρον άωτον της… υποκρισίας: Ο Παυλόπουλος κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν μονιμοποιεί τους συμβασιούχους που ο ίδιος δημιούργησε!
DΚρίμα που δεν ζει ο καπετάνιος του «Τιτανικού» να κάνει μήνυση στο παγόβουνο. Που… βγήκε στη διασταύρωση χωρίς να ανάψει φλας.
cΤο ερώτημα είναι αν η κυβέρνηση θα ανοίξει τα κλειστά επαγγέλματα ή τα επαγγέλματα θα… κλείσουν την κυβέρνηση.
DΓραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού στη ΝΔ ο Μάξιμος Χαρακόπουλος; Πώς λέμε Άντζελα Δημητρίου στη Σκάλα του Μιλάνου.
cΕίπαμε Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, αλλά μην κάνουμε το Κολωνάκι… Τύρναβο. Nα πηγαίνει
με το τρακτέρ να ψωνίζει «Γκούτσι» ο Κοκκινούλης.
DΠρος το παρόν ο Χρυσοχοΐδης προβάρει τη στολή. Αν αφήσει και μουστάκι, θα είναι φτυστός
ο… ακατανόμαστος.
cΣτραβός είναι ο γιαλός, στραβά αρμενίζουμε κι ο καπετάνιος τα ʼχει χαμένα.

Λέει και ξαναλέει ο Παπανδρέου ότι η οικονομία βρίσκεται στην εντατική. Εμείς για πρωθυπουργό τον ψηφίσαμε, όχι για χειρουργό.

Προς κ. Σαμαρά: Με παίκτες Β΄ Εθνικής δεν βλέπω σύντομα να παίρνετε πρωτάθλημα. Εκτός κι αν ως «γαύρος» ελπίζετε να βοηθήσει η… διαιτησία.

Ένας μετά τον άλλον αποφυλακίζονται οι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο Ζήμενς. Ότι υπήρξε σκάνδαλο είναι βέβαιο;


Σχολιάστε εδώ