Ο μυστηριώδης χρηματοδότης του Κοζώνη για την ΠΑΕ ΑΕΚ

Η επιμονή του Κοζώνη έχει γεμίσει ελπίδα τους φίλους της ΑΕΚ. Από την άλλη πλευρά, όμως, υπάρχουν πολλά και σοβαρά ερωτήματα, με κυριότερο όλων ποιος είναι ο χρηματοδότης ή καλύτερα ποιος βρίσκεται πίσω από τον Κοζώνη. Το όνομά του το γνωρίζουν ελάχιστοι, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μεταξύ των εκλεκτών βρίσκονται και οι ενεργοί μέτοχοι της ΑΕΚ.
Οι πληροφορίες για τον άνθρωπο που συνδράμει οικονομικά τον Κοζώνη δεν είναι θετικές. Όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές μας, ως βασικός χρηματοδότης εμφανίζεται ένας 57χρονος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο Σαν Φραντσίσκο, στη Νέα Υόρκη και στον Καναδά.
Οι νυν μέτοχοι, πάντως, μόνο ενθουσιασμένοι δεν δείχνουν από την εμπλοκή τού συγκεκριμένου επιχειρηματία στην ιστορία. Αλλά, από την άλλη πλευρά, περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά την ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου, αν και κάποιοι επιθυμούν και διαχειριστικό έλεγχο, διότι δεν μπορούν να αντιληφθούν πώς σε μία πενταετία ξοδεύτηκαν τελικά πάνω από 200 εκατ. ευρώ και όχι 150 εκατ. ευρώ που υποστήριζε έως τώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Θανόπουλος.


Σχολιάστε εδώ