τα άνθη του κακού

c «Άνθρωπο με όραμα» χαρακτήρισε ο Νταβούτογλου τον Παπανδρέου. Το όραμα του Μαρμαρωμένου Βασιλιά ή του… καπετάνιου του «Εξπρές Σαμίνα»;
DΝα συγκρουστεί
με τα οργανωμένα συμφέροντα… απειλεί ο υπουργός Οικονομικών. Ξύπνησε μέσα του ο Νίκος Κούρκουλος και νομίζει πως είναι… ο Αθανάσιος Διάκος!
DΟι συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου έγιναν ριάλιτι και ο διορισμός των γραμματέων σόου. Μήπως αντί για πρωθυπουργό να προσλάβουν τον Αρναούτογλου;
cΓιατί δηλαδή να μη διεκδικεί ρόλο στη ΝΔ η Κατερίνα Παπακώστα; Όλα τα νυχτερινά κέντρα έχουν δεύτερες φωνές για να γεμίζουν το πρόγραμμα.
DΑσφαλώς και δεν είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ να απολογείται για τα λάθη της ΝΔ στην οικονομία. Μπορεί απλώς να τα… συνεχίζει!
cΔιαβεβαιώνει πάντως ο υπουργός Οικονομίας ότι η κυβέρνηση δεν θα κόψει τον δέκατο τρίτο μισθό. Επιπλέον θα δώσει κι έναν… τρίτο.
DΠρος το παρόν φεύγουν προς τη
ΝΔ οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ. Όπου να ʼναι θα πάει και ο αρχηγός του (… ως αναπληρωτής του Γεροντόπουλου στο ξεσκόνισμα).
cΤη στήριξη των επιχειρήσεων υπόσχεται η Λούκα Κατσέλη. Ελπίζω να μην το μάθουν οι επιχειρήσεις και χρεοκοπήσουν μόνες τους (… από τα γέλια!)
DΔιότι, αν καταστρέφεσαι και ελπίζεις στη Λούκα για να διασωθείς, είναι σαν να βουλιάζει το καράβι και να πιάνεσαι από την άγκυρα για να σωθείς.
cΝα καταργηθεί το δώρο των Χριστουγέννων, εισηγείται ο Καρατζαφέρης. Σε αντάλλαγμα θα στείλει τον Άδωνι να μας λέει τα κάλαντα.
DΝαι, είναι πολύ σημαντικό το πόστο της Δαμανάκη στην Κομισιόν. Εκτός από την αλιεία, θα είναι αρμόδια και για τις καταδύσεις.
cΕξομολόγηση Σπηλιωτόπουλου: «Ποτέ στη ζωή μου δεν κυνήγησα τις καρέκλες». Και παραδόξως δεν άρχισαν να πέφτουν τα γύρω ταβάνια.
DΑς μην ανησυχεί ο Γιάννης Μανώλης, θα τον αξιοποιήσει σίγουρα ο Σαμαράς. Τρίτο παρκαδόρο στη Ρηγίλλης (με αρμοδιότητα στα διερχόμενα μοτοσακό).
cΕπιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι την επομένη της εκλογής του ο Σαμαράς τηλεφώνησε στον Γιακουμάτο. Για να δει αν… αναπνέει.
DΤη… διάσπαση της Αριστεράς «επιδιώκει» εκ νέου ο κλινήρης Κύρκος! Καθόσον πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι (… αφού πρώτα σου έχει βγει το όνομα!)
cΑκόμη και στο κρεβάτι της εντατικής διασωληνωμένος να είναι, θα κάνει νοήματα για το πώς θα… γίνουν μπάχαλο.
DΟ άλλοτε υφυπουργός Δημήτρης Γεωργακόπουλος διορίσθηκε γραμματέας. Από… δήμαρχος κλητήρας.
cΚανονικά, κ. διευθυντά, όποιος θίγει την υπόληψη του Πάγκαλου δεν πρέπει να δέχεται μηνύσεις, αλλά να… εισπράττει εύρετρα!
DΠού φθάσαμε! Να κατηγορείται ο Μιχάλης Λιάπης για παράνομες άδειες φορτηγών. Πείτε μας τώρα κι ότι η Μενεγάκη ψωνίζει φτηνά από τους μαύρους.
cΟ Μίκης συμφωνεί με τον Σαμαρά σε Σκοπιανό, Κυπριακό και με τον… Μουρατίδη στο X-Factor.
DΣε αντίθεση δηλαδή με το παρελθόν όταν θαύμαζε τον Μητσοτάκη και τον γοήτευε ο Νίκος Φώσκολος.
cΑπολύθηκε γενικός γραμματέας γιατί λοιδορούσε, λέει, την κυβέρνηση. Ενώ παραμένουν στη θέση τους άλλοι που την επαινούν με… συνέπεια να την εκθέτουν ανεπανόρθωτα.
DΟ Λιάπης γλίτωσε από αεροπλάνο (του Χριστοφοράκου) και θα πάει από τρίκυκλο.

***

Αν έχει ελπίδα να γίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς; Από τη στιγμή που έγινε ο Παπανδρέου, δικαιούται να ελπίζει μέχρι κι ο μπατζανάκης του (… του Παπανδρέου).

***

Το… άκρον άωτον της αλαζονείας: Να σου κάνει αγωγή ο κατʼ εξοχήν ανάγωγος!

***

Έχει πλάκα.
Ο μόνος που θέλει πάλι εκλογές είναι ο Καρατζαφέρης, κι αυτόν πρωτίστως δεν τον συμφέρουν.


Σχολιάστε εδώ