ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΕΚ

Η ουσία είναι ότι από τότε πέρασαν 15 μέρες και ουσιαστική εξέλιξη δεν υπήρξε. Ο περίφημος έλεγχος δεν έχει αρχίσει και αν αυτό συμβεί, ακόμα και αύριο, δύσκολα θα ολοκληρωθεί μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.
Για την αναβολή της συνάντησης την Πέμπτη έφταιγε, σύμφωνα με
την πλευρά της σημερινής διοίκησης, η κακοκαιρία στο Μαϊάμι, αν και αρκετοί αναζήτησαν πληροφορίες για τον καιρό της Φλόριντα και μάλλον τον βρήκαν καλύτερο της… Φλώρινας.

Υπάρχουν, όμως, και μια σειρά λαθών από την πλευρά του ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία. Λάθη για τα οποία συζητούν πλέον και κάποιοι από τους φερόμενους ως εκπροσώπους του στην Ελλάδα.
«Αν ενδιαφέρεσαι για την αγορά μιας ομάδας, αντί να περιφέρεις διά των φίλων σου τις οικονομικές δυνατότητες, πηγαίνεις, βρίσκεις εκείνον που πουλάει και επισπεύδεις την υπογραφή προσυμφώνων. Ειδικά όταν γνωρίζεις ότι η ομάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης και όλοι σε περιμένουν σαν μεσσία», έλεγε κάποιος από το ευρύτερο περιβάλλον του Κοζώνη.
Οι παίκτες βρίσκονται πλέον στα όριά τους. Κάποιοι, βέβαια, δέχονται να κάνουν υπομονή έως τον Ιανουάριο με το σκεπτικό ότι τώρα δεν μπορούν να πάνε σε άλλη ομάδα, αλλά ορισμένοι εξ αυτών θέτουν εμμέσως πλην σαφώς θέμα αλλαγής προπονητή. Γενικώς η κατάσταση είναι οριακή και η προοπτική του Πρωτοδικείου φαντάζει πιθανότερη από ποτέ.
Λύση στο άμεσο πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ μπορεί να δημιουργηθεί από την προεξόφληση του τηλεοπτικού συμβολαίου. Αλλά κι αυτή απλώς θα μεταθέσει το πρόβλημα, δεν θα το λύσει. Οι διοικούντες, πάντως, δείχνουν πρόθεση να τρέξουν την ιστορία έως τον Γενάρη και έπειτα να βγάλουν τη χρονιά από την πώληση κάποιων παικτών, όπως ο Τζιμπούρ και ο Μαϊστόροβιτς αρχικά, καθώς εκτός των άλλων ο Αλγερινός και ο Σουηδός έχουν δύο από τα μεγαλύτερα συμβόλαια και έτσι θα εξοικονομηθούν πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.


Σχολιάστε εδώ