μικρά οικονομικά

> Κατά τα άλλα ο κ. Καπράλος έχει ξοδέψει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε υποδομές, νέες τεχνολογίες και τεχνογνωσία! Ο υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης δήλωσε πως για την καθυστέρηση στη φορολόγηση των χρηματιστηριακών συναλλαγών ευθύνεται η απουσία κατάλληλου λογισμικού.

> Αν θέλουν «να χοντρύνουν το παιχνίδι»… ας μην τους χαλάσουμε το χατίρι… Από τη στιγμή που οι κοινοτικοί εταίροι συνεχίζουν το «σκωτσέζικο ντους» με την ελληνική οικονομία, θα πρέπει κάποιος να τους υπενθυμίσει πως τα πιστωτικά τους ιδρύματα έχουν στα χαρτοφυλάκιά τους κρατικά μας ομόλογα αξίας πάνω από 115 δισ. ευρώ, άρα δεν συμφέρει κανέναν η έτσι και αλλιώς ανύπαρκτη πτώχευσή μας.

wΚάποιοι «εθνοπατέρες» μαθαίνουν «υπουργιλίκι» στου κασίδη το κεφάλι… Με αυτά και με αυτά, στον «αέρα» βρίσκονται οι ασφαλισμένοι της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, καθώς φαίνεται να μπαίνει κοινοτικό φρένο στην κρατική εγγύηση των ανοιγμάτων που θεσμοθέτησε ο Γ. Παπαθανασίου.

> Είναι και αυτό έργο της «σοσιαληστρικής» κυβέρνησης! Κλάματα και οδυρμοί από τους εκατοντάδες ιδιοκτήτες ΙΧ 2.000 cc με ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας πέριξ του 1990, καθώς από τη μία η αξία του οχήματός τους δεν ξεπερνά τα 1.900 ευρώ και από την άλλη τα τέλη κυκλοφορίας αγγίζουν τα 821.


Σχολιάστε εδώ