Μητροπάνος: «Με προσβάλλει η διανομή του έργου μου από τον Τύπο»

Ο τραγουδιστής, του οποίου η δισκογραφία έχει διανεμηθεί από μικρές και μεγάλες εφημερίδες, δηλώνει με θάρρος πως «με ελάχιστες εξαιρέσεις, ο συγκεκριμένος τρόπος διάθεσης και παρουσίασης των έργων μου στο κοινό δεν αρμόζει στο ρεπερτόριό μου, το οποίο άλλωστε έχει ήδη σε μέγιστο βαθμό χαρισθεί και τολμώ να πω κατασπαταληθεί και με αυτόν τον τρόπο αλλά και με άλλους τρόπους, και προσβάλλει τόσο τα έργα μου όσο και την προσωπικότητά μου».
Η επιστολή του Δημήτρη Μητροπάνου απευθύνεται στις εκδοτικές εταιρείες Veto, ΔΟΛ, Χ. Κ. Τεγόπουλος, ΑΔΕΛΕ Εκδόσεις, Καθημερινή, Εκδόσεις Λυμπέρη, Μέλλον Group, Εκδόσεις Πρώτο Θέμα, Real Media, 4ΠΙ Ειδικές Εκδόσεις, Τηλέραμα, Αττικές Εκδόσεις, Πήγασος, DBAS, ΚΥΚΑ και κοινοποιείται στις δισκογραφικές Universal Music και Minos EMI.
Συγκεκριμένα, η επιστολή έχει ως εξής:
«Όπως γνωρίζετε από τις παλαιότερες ή νεότερες συνεργασίες μας, δεν ανήκω στην κατηγορία των εύθικτων καλλιτεχνών, με ιδιαίτερες και δύσκολες απαιτήσεις.
Παρ’ όλα αυτά και κατόπιν αρκετών πλέον κυκλοφοριών του ρεπερτορίου μου μέσω εφημερίδων και περιοδικών, θα ήθελα διά της παρούσης να σας ενημερώσω ότι δεν επιθυμώ κατ’ αρχήν την κυκλοφορία ρεπερτορίου μου ξανά στο μέλλον μέσω περιπτέρων. Θεωρώ, με ελάχιστες εξαιρέσεις, ότι ο συγκεκριμένος τρόπος διάθεσης και παρουσίασης των έργων μου στο κοινό δεν αρμόζει στο ρεπερτόριό μου, το οποίο άλλωστε έχει ήδη σε μέγιστο βαθμό χαρισθεί και τολμώ να πω κατασπαταληθεί και με αυτόν τον τρόπο αλλά και με άλλους τρόπους και προσβάλλει τόσο τα έργα μου όσο και την προσωπικότητά μου.
Για τον λόγο αυτό πρώτα από όλα επιθυμώ πλέον να αναμειγνύομαι προσωπικά σε κάθε ενδεχόμενη κυκλοφορία του ρεπερτορίου μου και σας καλώ να επικοινωνείτε σχετικά προσωπικά μαζί μου και να μην προβαίνετε στο μέλλον σε καμία διάθεση του ρεπερτορίου μου χωρίς την προηγούμενη γραπτή και ειδική συναίνεσή μου. Σε αντίθετη περίπτωση και μετά μεγάλης μου λύπης, θα αναγκαστώ να καταφύγω δικαστικά για την προάσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων μου».


Σχολιάστε εδώ