Διάδρομοι και Ψίθυροι

4Για τους λάτρεις της στατιστικής: Από το σύνολο των ανακοινωθέντων μέχρι τα τέλη της περασμένης εβδομάδας αποτελεσμάτων τριμήνου των εισηγμένων, η εικόνα είναι ελαφρώς μπερδεμένη. Κι αυτό γιατί σε επίπεδο τριμήνου ο μέσος όρος της αγοράς δείχνει να κινείται με κέρδη της τάξης του 12% έως 13% για τις εισηγμένες, η αλήθεια όμως κρύβεται στην ανάγνωση των στοιχείων όχι του τριμήνου αλλά του εννεαμήνου, που δείχνουν κατά μέσον όρο μια πτώση της τάξης του 26% στα κέρδη των εισηγμένων!
4Σέλμαν: Άλλαξε χέρια με την εξαγορά ποσοστού 72,09% από την Alfa Wood. Αλλαγές και στον Όμιλο Everest, όπου το 49% των μετοχών κατέχει πλέον η Vivartia.
4Νίκας: Κι αυτός στον χορό των εισηγμένων που ψάχνουν ρευστότητα με την έκδοση ομολογιακών δανείων. Ζητάει έως και 55 εκατομμύρια ευρώ.
4 Κατασκευές: Τι ζητάνε οι Έλληνες στο Ντουμπάι; Κάτι ανεκτέλεστα πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ…
4Οι αλλαγές στις διοικήσεις πολλών «κρατικόχαρτων» θα φέρει και μια σχετική κινητικότητα. Προσέξτε λοιπόν όλες τις αλλαγές κεφαλών…
4Όμιλος Μυτιληναίου – ΕΛΒΟ – υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Περί συζητήσεων ο λόγος και τα νεώτερα προσεχώς!
4Και για όποιον εξακολουθεί να ψάχνει απάνεμα νερά μέσα στο καταχείμωνο, οι επιλογές γνωστές. Όσο κι αν μας απογοητεύουν εσχάτως οι τράπεζες, βρείτε μου εσείς τίτλους που μπορούν να σας εμπνεύσουν. Το πολύ να… λοξοκοιτάξετε και τίποτε ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ.


Σχολιάστε εδώ