Αγνόησαν τον Αράπογλου

Πριν από δύο περίπου χρόνια, εργαζόμενοι στην Εθνική Τράπεζα είχαν κυκλοφορήσει ένα προφητικό κείμενο για τον κ. Αράπογλου, στο οποίο ανέφεραν ότι «με τη συμπεριφορά του προς το προσωπικό της τράπεζας, όταν θα φύγει, κανείς δεν θα τον θυμάται, θα είναι σαν να μην πέρασε ποτέ».
Η πρόβλεψη αυτή επαληθεύτηκε από την πρώτη κιόλας μέρα της αποχώρησής του. Συγκεκριμένα, την Τρίτη έγινε εκδήλωση στη μνήμη του Θόδωρου Καρατζά. Μέχρι εδώ τίποτα το ιδιαίτερο. Εκείνο που έκανε εντύπωση είναι ότι κανείς από τους ομιλητές, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο πρόεδρος της Alpha Bank Γιάννης Κωστόπουλος, ο νέος διοικητής της ΑΤΕbank Θόδωρος Πανταλάκης, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Νίκος Καραμούζης και άλλα ανώτατα τραπεζικά στελέχη, δεν βρήκε ούτε μία λέξη να πει, ούτε καν για λόγους αβροφροσύνης, για τον απερχόμενο την ίδια ημέρα κ. Αράπογλου, μετά από πεντέμισι χρόνια στη διοίκηση της τράπεζας.
Ποτέ πριν από αυτόν δεν υπήρξε στην ιστορία της Εθνικής πρόεδρος που να λύνει τις διαφορές του με το προσωπικό στα δικαστήρια ή να δέχεται μηνύσεις από τον σύλλογο για διάφορες αποφάσεις του. Το «ΠΑΡΟΝ» ήταν η μόνη εφημερίδα που αποκάλυπτε τις πρακτικές της διοίκησής του, ιδιαίτερα στον χώρο των μπόνους, με τις προκλητικές παροχές εκατομμυρίων ευρώ στον εαυτό του και στον στενό του κύκλο.
Άραγε δεν του είχε πει κανείς ότι ο Θ. Καρατζάς δεν εισέπραξε ούτε ένα ευρώ; Καληνύχτα, κύριε Τάκη.


Σχολιάστε εδώ