Μας απαντούν…

Κύριε Διευθυντά,
Στο φύλλο της εφημερίδας σας «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» της 22ης Νοεμβρίου και στις στήλες «Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε» και «Κατά Μάρκον Ευαγγέλιον» φέρομαι απασχολούμενη στο υπουργείο Εξωτερικών, με αρμοδιότητα τις σχέσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών και συζύγου μου Δημήτρη Δρούτσα με τον Τύπο. Σας δηλώνω ότι ουδεμία έμμισθη ή άλλη επαγγελματική σχέση διατηρώ με το υπουργείο Εξωτερικών, άλλο υπουργείο ή Οργανισμό. Παραμένω εργαζόμενη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και στην εφημερίδα «Ημερησία», έχοντας ωστόσο παραιτηθεί –από τη στιγμή ανακοίνωσης του νέου κυβερνητικού σχήματος– από την κάλυψη του διπλωματικού ρεπορτάζ και στα δύο μέσα. Αν η δική μου διαβεβαίωση δεν κρίνεται επαρκής, σας καλώ να ελέγξετε ο ίδιος τα πραγματικά γεγονότα.
Με εκτίμηση,
Φαίη Ι. Καραβίτη
Δημοσιογράφος

Σημ. «Π»: Δεκτές οι διευκρινίσεις της κ. Καραβίτη. Προφανώς το να ρυθμίζει πού και πότε θα δίνει συνεντεύξεις ο κ. Δρούτσας είναι στο πλαίσιο των συζυγικών της καθηκόντων.

***

Αγαπητέ κύριε Κουρή,
Θα θέλαμε προς αποκατάσταση της αλήθειας να σας κάνουμε γνωστά τα κάτωθι:
Η AEGEAN AIRLINES δεν έχει θυγατρικές εταιρείες, ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό, και απολύτως καμία συμμετοχική σχέση σε εταιρεία τουρκικών συμφερόντων. Ως εκ τούτου, τα αναγραφόμενα στη στήλη σας σχετικά με «πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την αεροπορική σύνδεση Αθήνα – Σμύρνη – Κατεχόμενα που βάσει συμφωνίας θα κάνει θυγατρική εταιρεία της AEGEAN», είναι καταφανώς ψευδή και παραπλανούν το αναγνωστικό σας κοινό.
Σταυρούλα Σαλούτση
Διευθύντρια Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Σημ. «Π»: Δεκτές οι απόψεις της εταιρείας, αλλά εδώ και έναν μήνα οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις εγγράφων, για την
άδεια που έδωσε η ΥΠΑ, χωρίς καμία δημοσιότητα, για δρομολόγια προς Κωνσταντινούπολη – Σμύρνη που από κει και πέρα η τουρκική αεροπορική εταιρεία θα κάνει ανταπόκριση με τα Κατεχόμενα,
έχουν προκαλέσει πολιτικό θέμα. Αυτήν την ατμόσφαιρα μεταφέραμε στο σχόλιό μας. Και επισημαίναμε τις επιπτώσεις στο καίριο εθνικό μας θέμα.


Σχολιάστε εδώ