Μανία στα άκρα…

«Απαγορεύεται το πτύειν Προς κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Μετά από πολύχρονες και συνδυασμένες προσπάθειες διαφόρων υπηρεσιών και κυβερνήσεων, φτάσατε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν τολμά ο άλλος να φτύσει. Φτύνεις πάνω, φτύνεις τα μούτρα σου, φτύνεις κάτω, φτύνεις τ’ αρχίδια σου». Προηγήθηκε τη Δευτέρα η απάντηση της «Ελευθεροτυπίας» στα προκλητικά δημοσιεύματα ορισμένων εφημερίδων ύστερα από τη σύλληψη της Μάνιας Τεγοπούλου. Σε παραπολιτικό που δημοσιεύτηκε με τα αρχικά Β. Π., που παραπέμπουν στον διευθυντή της εφημερίδας Βαγγέλη Παναγόπουλο, αναφέρονται τα εξής:
«Η αυθαιρεσία Η αλήθεια για το περιστατικό με την ιδιοκτήτρια της ”Ε” Μάνια Τεγοπούλου και για τη χυδαία προσπάθεια που έγινε να πληγεί αυτή η εφημερίδα θα ακουστεί στο δικαστήριο. Είναι κοινό μυστικό ότι η αστυνομική αυθαιρεσία είναι ο κανόνας στην αντιμετώπιση των πολιτών. Αυτή την αυθαιρεσία πολέμησε και θα συνεχίσει να πολεμά η ”Ε”, ανεξάρτητα από την περιπέτεια ενός από μας».
Δημοσιογράφοι αλλά και στελέχη αναζητούν τρόπους για να παρέμβουν και να αλλάξουν πορεία στην εφημερίδα, που αυτήν τη στιγμή δείχνει να μην έχει ξεκάθαρη πορεία.


Σχολιάστε εδώ