άλλες τυπολογίες

•Βουλιάζουμε… Αυτό είναι το κλίμα στον ΔΟΛ για την κυκλοφοριακή καθίζηση του ημερησίου φύλλου της ναυαρχίδος του Λαμπράκη, του «Βήματος». Χαρακτηριστική η κυκλοφορία της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου. Πούλησε πανελλαδικά 6.410 φύλλα (!), 60 φύλλα παραπάνω από τον «Ριζοσπάστη». Με την «Καθημερινή» στα 24.140. Αυτή η κατρακύλα έχει ανησυχήσει τους επικεφαλής του ΔΟΛ, που αναζητούν λύσεις, ενώ δεν φαίνεται, προς στιγμήν τουλάχιστον, να υπάρχουν σκέψεις αναστολής της ημερήσιας έκδοσης, και να κρατηθεί μόνο το κυριακάτικο. Κάτι τέτοιο θα ήταν ήττα για το Συγκρότημα.
•Σε ΔΟΛ – Εκδόσεις Γυναικείων Περιοδικών μετονομάζεται η MC Eλλάς AEE. Παράλληλα αποφασίστηκε η διακοπή της διαδικασίας απορρόφησής της από τη μητρική εταιρεία του ΔΟΛ. Στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΟΛ – Εκδόσεις Γυναικείων Περιοδικών συμμετέχουν οι Παναγιώτης Ψυχάρης, πρόεδρος, Στέργιος Νέζης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, και ως μέλη οι Νίκος Πεφάνης, Νίκος Αναστασόπουλος, Αμαλία – Μαρία Τσιριγκάκη και Παναγιώτης Χρυσικάκης.
• Όλα ανοιχτά στον Alpha για το ποιος θα μπει στο πρόγραμμα υποχρεωτικών αποχωρήσεων μέχρι τον Δεκέμβριο. Όπως όλα δείχνουν, οι γερμανοί επιτελείς αδειάζουν το κανάλι από παλιά στελέχη με υψηλές αμοιβές, προωθώντας παράλληλα ένα διοικητικό σχήμα πιο συγκεντρωτικό. Την ευθύνη των αποφάσεων έχουν τα δύο ξένα στελέχη της διοίκησης, ενώ υπάρχουν και ορισμένα χαμηλόβαθμα στελέχη με μικρότερες αμοιβές. Στην Κάντζα πάντως βάζουν στοίχημα για το αν ο επόμενος που θα αποχωρήσει θα είναι άνδρας ή πάλι γυναίκα.
•Μια ακόμα free-press (δωρεάν) εφημερίδα κυκλοφόρησε. Εβδομαδιαία, μ’ έναν ιστορικό τίτλο: «ΑΘΗΝΑΪΚΗ». Υπεύθυνος Επικοινωνίας – Δημ. Σχέσεων είναι ο Γιώργος Πολίτης, που είναι προφανώς και το κλειδί της έκδοσης. Καλή επιτυχία.
•Έντονες διεργασίες για την έναρξη της διαφήμισης των ιδιωτικών εταιρειών στοιχήματος στους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιωτικοί σταθμοί αλλά και το κρατικό δίκτυο εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν, εν όψει και της πολυαναμενόμενης απελευθέρωσης της αγοράς, στη μετάδοση σχετικών διαφημίσεων.

Τακτική συγκράτησης των εξόδων ακολουθούν οι κυριακάτικες εκδόσεις του «Βήματος», της «Καθημερινής» και της «Ελευθεροτυπίας». Και οι τρεις εφημερίδες αποφάσισαν να μην πληρώνουν υπερβολικά ποσά για την αγορά ταινιών, ενώ η «Καθημερινή» επιμένει στη διανομή μόνο ντοκιμαντέρ. Ταυτόχρονα και οι τρεις, σε αντίθεση με τους νέους ανταγωνιστές τους, δεν είναι διατεθειμένες να πληρώνουν πολλά χρήματα για την τηλεοπτική τους διαφήμιση.

***

Σοκ και δέος ξανά στον City. Η νέα ιδιοκτησία, στο όνομα της «καθαρότητας» του σταθμού που αγόρασε από τη Γιάννα και τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, αποφάσισε να «απαλλάξει» τους παλιούς εργαζομένους. Σε όλους τους δημοσιογράφους που απέμειναν στον City ο Ν. Θρασυβούλου θέτει το εξής δίλημμα: Ή φεύγεις τώρα με δύο μισθούς μπόνους και τα λεφτά του ταμείου ανεργίας που δικαιούσαι στο χέρι ή περιμένεις την απόλυσή σου με την τυπική διαδικασία του 2% τους επόμενους μήνες. Το χειρότερο όλων είναι ότι δεν υπάρχει κανείς να αντιδράσει και όταν οι προηγούμενοι απολυθέντες δημοσιογράφοι είχαν στείλει επιστολή στην ΕΣΗΕΑ δεν υπήρξε καμία απολύτως αντίδραση. Αύριο ξεκινάει το πρόγραμμα του Βήμα 99,5.

***

Τα πρώτα της γενέθλια γιόρτασε στον «Διόνυσο» η εφημερίδα «Real News» του Νίκου Χατζηνικολάου και του Ανδρέα Γ. Κουρή. Πολύχρονη και με μεγάλες κυκλοφορίες.

***

RΤο μοίρασμα των κονδυλίων του ΟΠΑΠ σε ιστοσελίδες αναδεικνύεται με την επιστολή του μέλους του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ Ν. Μπράτσου προς το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού. Ο δημοσιογράφος επισυνάπτει διαφημιστική καταχώριση του ΟΠΑΠ στην ιστοσελίδα του sportime.gr και σημειώνει ότι «ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της σελίδας βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με μεγάλο αριθμό δημοσιογράφων για μη καταβολή δεδουλευμένων από την περίοδο που ήταν εκδότης της εφημερίδας με τον ίδιο τίτλο», ενώ δεν αποκλείει να έχουν αναρτηθεί οι διαφημίσεις του ΟΠΑΠ χωρίς έγκριση από τον Οργανισμό. Το εν λόγω σάιτ διαφημίστηκε την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Ουκρανία, δηλαδή σε ώρα υψηλής τηλεθέασης και κόστους. Ο Ν. Μπράτσος ζητά απάντηση από τον ΟΠΑΠ εάν πράγματι έχει δοθεί διαφήμιση στην εν λόγω ιστοσελίδα.

***

RΣυναγερμό στην ΕΙΙΡΑ προκαλεί η απόφαση του ΕΣΡ, εν μέσω κρίσης, να απαγορεύσει μόνο στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, και ειδικά για την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων, την αναφορά στους χορηγούς των εκπομπών. Για τους σταθμούς αυτό αποτελεί ένα σοβαρό πλήγμα, καθώς χάνουν ένα σημαντικό έσοδο, με το οποίο προσπαθούν να καλύψουν τις απώλειες από την προηγούμενη καταστροφική χρονιά. Την ίδια ώρα, η αναμενόμενη ενσωμάτωση της οδηγίας 2007/65/ΕΚ καθιερώνει τις έμμεσες αναφορές για την τηλεόραση και κατ’ αναλογία για το ραδιόφωνο.
RΔεν συγχωνεύονται τελικά οι ανεξάρτητες αρχές της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτων Επικοινωνιών και του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Την είδηση έδωσε ο Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος ωστόσο ανήγγειλε την ανασυγκρότηση της ΕΕΤΤ, της οποίας η διοίκηση δεν θα διορίζεται από τον υπουργό, αλλά από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, όπως συμβαίνει με τις υπόλοιπες ανεξάρτητες αρχές. Θυμίζουμε ότι η διοίκηση της ΕΕΤΤ άλλαξε δύο εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
RΘέση γενικού διευθυντή στον Όμιλο Λαυρεντιάδη – Κυριακίδη καταλαμβάνει ο Γιώργος Σουβατζής, πρώην διευθύνων σύμβουλος του Apha, με ευθύνη το διοικητικό και οικονομικό σκέλος. Η Αρετή Σιδηροκαστρίτου έχει την ευθύνη του δημοσιογραφικού περιεχομένου των εφημερίδων.
RΑνέστειλαν την απεργία διαρκείας οι συμβασιούχοι της ΕΡΤ με απόφαση του σωματείου τους μέχρι να συναντηθούν με το νέο διοικητικό συμβούλιο. Η πρόταση από όλες τις πλευρές -στελέχη της ΕΡΤ, ΠΟΕΣΥ και συνδικαλιστές- στην κυβέρνηση είναι να ανανεωθούν οι συμβάσεις για ένα τουλάχιστον εξάμηνο. Το αντεπιχείρημα που ακούγεται είναι ότι δεν μπορεί η ΕΡΤ να εξαιρεθεί από τον συνολικό τρόπο αντιμετώπισης των συμβασιούχων στο Δημόσιο.

***

RΔεν έφταναν οι φάρσες για βόμβες στον ΑΝΤ1, τώρα έχουν πρόβλημα και με τα επίδοξα μοντέλα που αποχωρούν από το ριάλιτι και κάνουν δηλώσεις για όσα συμβαίνουν στο σπίτι των μοντέλων. Η εκπομπή «Next Top Model» είναι μαγνητοσκοπημένη και τα «μυστικά» της αποκαλύφθηκαν όταν μια κοπέλα που αποχώρησε έκανε δηλώσεις για τις επόμενες αποχωρήσεις. Το κανάλι απειλεί με εξώδικο, θυμίζοντας έτσι και στις υπόλοιπες που βρίσκονται ακόμη έγκλειστες ότι έχουν υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας με την παραγωγή.
RΑναστέλλει ο Λάκης Λαζόπουλος την παρουσία κάθε Τρίτη του «Αλ Τσαντίρι» στον Alpha από τις 10 Δεκεμβρίου λόγω θεάτρου. Θα επιστρέψει στο τέλος Φεβρουαρίου.
RΤην αναθεώρηση σημαντικών διατάξεων της νομοθεσίας για τα ΜΜΕ πρόκειται να ζητήσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Σε μια ιδιαίτερα αρνητική συγκυρία για τη λειτουργία του, το Συμβούλιο ετοιμάζει την κωδικοποίηση της νομοθεσίας των ΜΜΕ, με τον πρόεδρό του να προτείνει την κατάργηση κριτηρίων μοριοδότησης, όπως η παλαιότητα και η βιωσιμότητα, αλλά και έλεγχο του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.
RΜε εταιρικό κεφάλαιο ύψους 15.000 ευρώ συστάθηκε η Ellis’ Point Ltd, με σκοπό, μεταξύ άλλων, τον σχεδιασμό και την παραγωγή διαδικτυακών τόπων. Στην εταιρεία συμμετέχει η Έλλη Στάη με 10.500 ευρώ και ο γιος της Μάρκος Κατσίμης με 4.500 ευρώ.
RΖημίες 3,456 εκατ. ευρώ στο 9μηνο του 2009 εμφανίζει το Mega, έναντι κερδών προ φόρων ύψους 3,187 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ανήλθε σε 101,248 εκατ. ευρώ το τρέχον διάστημα, έναντι 116,813 εκατ. ευρώ το 9μηνο του 2008.
RΑνανέωσε για 2 χρόνια τη συνεργασία της η Σία Κοσιώνη με τον ΣΚΑΪ στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Από τη Δευτέρα το δελτίο θα μεταδίδεται ξανά στις 9.00 το βράδυ.
RΈνας ακόμη αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός στη Θεσσαλονίκη. «Τα Σπορ του Βορρά» από την 1η Δεκεμβρίου βγάζουν στον αέρα τον Sport 103 FM, «θυμίζοντας» με τον τίτλο αυτόν τον Sport FM 94,6, ο οποίος εκπέμπει στην Αθήνα.

***

RΔιαβεβαιώσεις ότι θα λυθεί το ζήτημα των δημοτικών σταθμών έδωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Μ. Παπαϊωάννου, δηλώνοντας στην ΕΣΗΕΜΘ ότι θα ζητηθεί παράταση του ισχύοντος καθεστώτος λειτουργίας τους.
RΣε δημόσια διαβούλευση αναμένεται να μπει -ξανά- το ψηφιακό μέρισμα, με πρωτοβουλία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν τα ιδιωτικά κανάλια, ότι η συζήτηση για την οποιαδήποτε χρήση του ψηφιακού μερίσματος δεν μπορεί να γίνει πριν αρχίσει η οριστική μετάβαση στην ψηφιακή η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών έλαβε το πράσινο φως από το υπουργείο να ανοίξει ο διάλογος.

***

RΑνώτατα στελέχη από κορυφαία συγκροτήματα Τύπου του διεθνούς χώρου συμμετέχουν το πρόγραμμα του 4ου Print Media Conference. Το ετήσιο συνέδριο για τον Τύπο που διοργανώνει το Marketing Week θα λάβει χώρα την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010 και θα φιλοξενήσει προσωπικότητες όπως οι Στίβεν Φόλγουελ, διευθυντής στρατηγικής του βρετανικού Guardian Media Group, Ντάνιελ Μπίνε, διευθυντής εκδόσεων του γερμανικού Axel Springer, Τζέιμς Χιουζ, διευθυντής διεθνών δραστηριοτήτων του βρετανικού BBC Magazines, Κρις Λιούελιν, πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Περιοδικού Τύπου (FIPP), και Αλτούγκ Ατσάρ, αναπληρωτής εμπορικός διευθυντής της τουρκικής «Hurriyet».

***

RΚάτω από τα 20.000 φύλλα η ημερήσια έκδοση του «Ελεύθερου Τύπου». Ο μέσος όρος των πωλήσεων από 9 μέχρι και 23 Νοεμβρίου είναι 18.868 φύλλα.
R Έχουν «Θέμα» ρεπόρτερ και παραγωγοί στον ραδιοφωνικό σταθμό. Κανείς δεν έχει κάνει κουβέντα ακόμη για τις αμοιβές τους και όλοι περιμένουν να έρθει το τέλος του μήνα για να διαπιστώσουν αν θα πληρωθούν.
RΝέο διοικητικό συμβούλιο στη MYENPI Εκδοτική των Λαυρεντιάδη – Κυριακίδη. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εξελέγη ο Πέτρος Κυριακίδης, αντιπρόεδρος ο Μιχάλης Κυριακίδης και μέλος η Αρετή Σιδηροκαστρίτου.

***

RΜια εφημερίδα για την αγορά που δείχνει πως θέλει να εκφράσει την άποψη των επιχειρηματιών για την οικονομία και την πολιτική φαίνεται να είναι το «Κεφάλαιο» του Θ. Φιλιππόπουλου που κυκλοφόρησε χθες. Σε ιδεολογικό επίπεδο, χώρο να εκφράσουν τις απόψεις τους βρίσκουν ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος και ο Σεραφείμ Φυντανίδης. Εντυπωσιακή επίσης είναι η διαφημιστική κάλυψη της εφημερίδας από το πρώτο κιόλας φύλλο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πούλησε περίπου 33.000 – 34.000 φύλλα.

***

RΣοβαρά είναι ήδη τα προβλήματα με τις εφημερίδες της περιφέρειας και το πάγωμα των κρατικών διαφημίσεων προκαλεί έντονη ανησυχία. Το θέμα πρόκειται να συζητηθεί στη γενική συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου στις 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
R Επιστολή στον νέο πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο απέστειλε ο Ιωάννης Λασκαρίδης για τη λήξη της θητείας των τριών από τα επτά μέλη του ΕΣΡ. Η θητεία του Κώστα Τσουράκη, της Ίριδας Αυδή και του Νέστορα Κουράκη έληξε πριν από έναν μήνα και δεν μπορεί να ανανεωθεί. Η θητεία των υπολοίπων τεσσάρων μελών κανονικά λήγει σε τέσσερα χρόνια, αλλά δεν αποκλείεται να αντικατασταθεί το σύνολο των μελών της Αρχής.

***

ξΠανευρωπαϊκό βραβείο για την «Καθημερινή», η κυριακάτικη έκδοση της οποίας τιμήθηκε στον 11ο Διαγωνισμό Καλύτερα Σχεδιασμένης Εφημερίδας, στις κατηγορίες «Γραφήματα» και «Πρώτη σελίδα ενθέτου». Η εφημερίδα απέσπασε για το φύλλο της 11ης Απριλίου 2009 βραβείο εξωφύλλου τέχνης, σχεδιασμένο από την art director Valentina Villegas, και για το φύλλο της 30ής Αυγούστου βραβείο για το γράφημα με τις φωτιές στην Αττική, σχεδιασμένο από τον Πάνο Κωνσταντόπουλο. Στη φετινή διοργάνωση των European Newspaper Awards έλαβαν μέρος συνολικά 241 εφημερίδες από 27 χώρες της Ευρώπης και βραβεύτηκαν 108 τίτλοι από 21 χώρες. Μεταξύ των εφημερίδων που απέσπασαν βραβεία συγκαταλέγονται τίτλοι όπως η πορτογαλική «Espresso» και οι γερμανικές «Die Zeit», «Bold» και «Berliner Zeitung».

***

RΠαρέμβαση στο ειδησεογραφικό portal www.news247.gr πραγματοποίησε η συνέλευση των ανέργων και ανασφάλιστων στα ΜΜΕ, «με σκοπό να αναδείξει τις επισφαλείς συνθήκες εργασίας» στη συγκεκριμένη επιχείρηση, στην οποία «εργάζονται χωρίς μισθό ή ασφάλιση νέοι εργαζόμενοι».
RΤα τέσσερα χρόνια της έκλεισε η «Lifo». Πολλές ευχές.
RΟ Κρίστοφερ Μάινους είναι το νέο πρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας της ΕΙΤΗΣΕΕ Τηλεοπτικά Δικαιώματα, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Σουβατζή. Πρόεδρος παραμένει ο Κώστας Κιμπουρόπουλος, αντιπρόεδρος ο Ηλίας Τσίγκας και διευθύνων σύμβουλος ο Μανόλης Δραϊνάκης. Μέλη είναι η Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου, ο Πάνος Κυριακόπουλος και ο Γιώργος Ξανθόπουλος.
RΤη διεκδίκηση αναγνώρισης του χρόνου προϋπηρεσίας που έχουν στερηθεί αρκετοί συνάδελφοι λόγω ιδιορρυθμιών του παρελθόντος στο σύστημα ασφάλισης από την ΕΡΤ θα αναλάβει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης έναντι του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ. Στο πλαίσιο αυτό καλούνται όλα τα μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα να ενημερώσουν τη Γραμματεία της Ένωσης με φαξ (2310220349) ή με email ([email protected]).

***

R«Αυτοί που προεκλογικά μιλούσαν για αλλαγή σελίδας στην ΕΣΗΕΑ μοίρασαν στο χθεσινό ΔΣ της Ενώσεως με προτάσεις τους τις καρέκλες ως εξής: Πρόεδρος Νανά Νταουντάκη, γ.γ. Αντώνης Νταβανέλλος, α΄ αντιπρόεδρος Δ. Κουμπιάς, β΄ αντιπρόεδρος Μπάμπης Αγρολάμπος και ταμίας Φανή Πετραλιά. Αυτό το προεδρείο που πάνε να κάνουν δεν είναι ούτε αναλογικό ούτε αντιπροσωπευτικό. Άλλα ψήφισαν οι συνάδελφοι στις εκλογές μας», τονίζει σε ανακοίνωση ο συνδυασμός «Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία» και προσθέτει: «Δεν εμποδίζουμε την εκλογή προεδρείου, αλλά και δεν θα γίνουμε γέφυρα-δεκανίκι για ένα ΔΣ που έχει ταχθεί υπέρ της ενοποίησης των Ταμείων μας και της ένταξης των δημοσιογράφων στο ΙΚΑ. Εμείς παλέψαμε σκληρά για να μην ενταχθούμε στο ΙΚΑ και το πετύχαμε. Επειδή οι ανακοινώσεις και οι σκοπιμότητες δίνουν και παίρνουν και τα ψεύδη περισσεύουν για τα συμβαίνοντα στην ΕΣΗΕΑ, καλούμε όλους τους συναδέλφους σε ανοιχτή συγκέντρωση-ενημέρωση για το προεδρείο και τα προβλήματα του κλάδου την ερχόμενη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα διαλέξεων στην ΕΣΗΕΑ (1ος όροφος)».
RΘανάσιμη ήττα για την Ένωση Συντακτών αποτελεί η καταδικαστική απόφαση για την πρόσφατη στάση εργασίας που κήρυξε η Ένωση για τις απολύσεις τριών δημοσιογράφων. Στην έντονη κριτική που ασκείται στο σωματείο των δημοσιογράφων για παντελή έλλειψη συντονισμού με τα άλλα σωματεία του κλάδου, κυρίως με τους τεχνικούς, των οποίων η Ένωση επίσης είχε κηρύξει στάση εργασίας την περασμένη εβδομάδα, αλλά σε διαφορετικές ώρες, προστίθεται το σκεπτικό της δικαστικής απόφασης που απαγορεύει στην ΕΣΗΕΑ να προχωρήσει σε νέα απεργιακή κινητοποίηση με αίτημα την επαναπρόσληψη των τριών απολυμένων δημοσιογράφων. Το δικαστήριο αποδέχθηκε τις αιτιάσεις της διοίκησης του Alter και των μαρτύρων εκπροσώπων της Ένωσης Ιδιοκτητών ότι οι τρεις απολύσεις έγιναν στο πλαίσιο της προσπάθειας της εταιρείας «να μειώσει το κόστος λειτουργίας εν όψει της κάθετης μείωσης του κύκλου εργασιών (τζίρος) και των εσόδων του σταθμού από τις διαφημίσεις». Το δικαστήριο, ευτυχώς, απέρριψε το αίτημα του Alter να απαγορευθούν οι απεργίες και για κάθε άλλη μελλοντική απόλυση με το παραπάνω σκεπτικό.
RΛάθος εκ παραδρομής. Σχετικά με το πόρισμα που κατέθεσε η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας εκ παραδρομής αναφέρθηκε πως «για τη δημοτική ραδιοφωνία προτείνεται συγκεκριμένη τροπολογία που να επιτρέπει τη μεταφορά των τεχνικών σε περίπτωση που κλείσει ο σταθμός σε ΟΤΕ αλλά και δημόσιους οργανισμούς». Το ορθό είναι πως το πόρισμα της ΕΤΕΡ ζητάει να επιτραπεί η μεταφορά των τεχνικών, σε περίπτωση που κλείσει ο σταθμός, στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ). Ζητούμε συγγνώμη.
RΤο «Politics News» έγινε free press και η πρώτη του εμφάνιση με το νέο, πιο φιλικό layout είναι στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος.

***


Σχολιάστε εδώ