Συλλαλητήρια σʼ όλη τη χώρα

Σε επίδειξη συνδικαλιστικής δύναμης προχωρά την Τρίτη το ΠΑΜΕ με τη διοργάνωση συλλαλητηρίων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Στο στόχαστρο του ΠΑΜΕ τα κυβερνητικά σχέδια «για ισοπέδωση όλων των δικαιωμάτων, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών» αλλά και των επιδιώξεων του ΣΕΒ για ακόμη μεγαλύτερη συρρίκνωση μισθών και ημερομισθίων.
Η ηγεσία του ΠΑΜΕ (Γ. Μαυρίκος, Γ. Πέρρος, Χρ. Καρτσώτης, Θ. Κούτρας) ζητούν από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ να προχωρήσουν στην κήρυξη γενικής απεργίας στις 17 Δεκεμβρίου για να ματαιωθούν οι σχεδιασμοί κυβέρνησης – βιομηχάνων κατά της κοινωνικής ασφάλισης, των μισθών και της απασχόλησης.
Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στην Ομόνοια στις 6.30 το απόγευμα και καλούνται οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι συνταξιούχοι και οι μετανάστες να συμμετάσχουν μαζικά. Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση θα γίνει μπροστά στο άγαλμα του Βενιζέλου, επίσης στις 6.30 μ.μ.
Σε πανεργατικό συναγερμό καλεί το
ΠΑΜΕ σε σχετική ανακοίνωσή του, υπογραμμίζοντας ότι η μόνη λύση στην ολομέτωπη επίθεση κυβέρνησης – εξουσίας είναι «η οργάνωση, ο αγώνας, η αντεπίθεση».


Σχολιάστε εδώ