Στον αέρα η ανανέωση συμβολαίου στον Χαλκιά

Η επιθυμία του Κώστα Χαλκιά να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και να κρεμάσει τα γάντια του στην Τούμπα είναι δεδομένη. Την εξέφρασε, άλλωστε, ο διεθνής τερματοφύλακας πολλές φορές. Μόνο που οι πρόσφατοι τραυματισμοί του και η καλή εικόνα που έδειξε ο Ντάριο Κρέσιτς καθιστούν αβέβαιη την ανανέωση συμβολαίου με τον έλληνα τερματοφύλακα. Ο Ζήσης Βρύζας, βέβαια, δεν έχει πάρει τις οριστικές αποφάσεις του, αλλά πλέον έχει λόγο και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Στον Πορτογάλο ανατέθηκαν εν λευκώ τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή και συνεπώς αυτός θα καθορίσει το μέλλον του Χαλκιά.
Η άποψη του Κονσεϊσάο για τον διεθνή τερματοφύλακα είναι θετική. Αλλά επειδή γνωρίζει ότι σταδιακά θα πρέπει να προετοιμάσει το έδαφος για την αντικατάστασή του, θα του προτείνει επέκταση για
έναν χρόνο με αισθητά μειωμένες αποδοχές. Πρόταση που δύσκολα θα δεχθεί ο Χαλκιάς, ο οποίος έχει προτάσεις από την Κύπρο, ενώ φέρεται να απασχολεί και ομάδες όπως ο Πανιώνιος. Το μόνο βέβαιο είναι ότι έως τον Ιανουάριο δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια εξέλιξη.


Σχολιάστε εδώ