ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ

Επιβεβαιώνοντας τον Κώστα Αντωνίου, ο Ολλανδός επένδυσε στο μέλλον του, καθώς διεμήνυσε πρόσφατα στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ότι θέλει να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη χρονιά. Ήταν η δεύτερη προσπάθεια προσέγγισης που έκανε ο Τεν Κάτε, ο οποίος δείχνει εντελώς μεταμορφωμένος το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά την ξεκάθαρη στήριξη που εξασφάλισε από τους οπαδούς των «πρασίνων».
Όμως εκτός από τον κόσμο ο Ολλανδός κερδίζει πόντους και μέσα στην ομάδα. Αρκετοί υποστηρίζουν ότι εάν κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το Πρωτάθλημα, τότε πρέπει να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο του Τεν Κάτε παρά την ανακοίνωση της απόφασης για αποχώρηση.
Όλα, βέβαια, παραμένουν ρευστά. Θα κριθούν μέσα στον Νοέμβριο και ειδικά με το αποτέλεσμα του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού θα τον χρίσει αυτόματα μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και θα αυξήσει τις μετοχές του ολλανδού προπονητή. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Τεν Κάτε θα βιώσει εκ νέου την αμφισβήτηση, αλλά όπως λένε άνθρωποι που τον ζουν καθημερινά «αφού έχει στο πλευρό του τον κόσμο, θεωρεί ότι ακόμα και αν χάσει στο Φάληρο θα πάρει το Πρωτάθλημα».
Τον προπονητή του Παναθηναϊκού προβληματίζει μόνο το πάντρεμα των Καραγκούνη, Νίνη, Σαλπιγγίδη, Λέτο και Κατσουράνη. Με δεδομένο ότι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν βγαίνει από την εντεκάδα, όπως και ο Σισέ, οι άλλοι πέντε παλεύουν για τέσσερις θέσεις. Η εύκολη περίπτωση είναι να μείνει στον πάγκο ο Νίνης, αλλά ο μικρός αξιοποιεί πλήρως τον Σισέ και ο Ολλανδός πονοκεφαλιάζει. Αν καταφέρει να βρει και αυτές τις ισορροπίες μέσα στα αποδυτήρια, τότε θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την επίτευξη των στόχων και του ίδιου και του Παναθηναϊκού.


Σχολιάστε εδώ