Δεν… μασάει ο Κοζώνης!

Ούτε οι πισώπλατες «μαχαιριές» από τους διάφορους «ΑΕΚάρες» των ερτζιανών ούτε η… διαρροή του προσύμφωνου που έστειλε στη διοίκηση της Ένωσης πτοούν τον Χαράλαμπο Κοζώνη, ο οποίος δηλώνει αποφασισμένος να «ξανακάνει την ΑΕΚ πρώτη»!
Η προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν θέμα με τη διαρροή του εμπιστευτικού εγγράφου του Χ. Κοζώνη έπεσε στο κενό και αυτό δείχνει πως αυτήν τη φορά η ΑΕΚ βρίσκεται προ των πυλών της… σωτηρίας της.
Η μοναδική περίπτωση να… ναυαγήσει το «ντιλ» με τον επιχειρηματία είναι να μην προσκομίσει ο κ. Νοτιάς τα απαραίτητα έγγραφα (εξουσιοδοτήσεων κ.λπ.).
Την κατάσταση που δημιουργούν στην ΑΕΚ όσοι προσπαθούν να… τορπιλίσουν τη συμφωνία με τον Χ. Κοζώνη κατήγγειλε ο ίδιος ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, που σε σχετική του δήλωση ανέφερε:
«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα και γύρω από την ΑΕΚ που ζουν στην Ελλάδα και προσπαθούν μέσω τρίτων να με αποθαρρύνουν από την προσπάθειά μου για την αναγέννηση και την εξυγίανση της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα και τα γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι που τη διοικούν. Με έχουν ενημερώσει και τα γνωρίζω και εγώ. Αναρωτιέμαι τι σκοπούς εξυπηρετούν. Προφανώς επιθυμούν μια ΑΕΚ ανυπόληπτη, να διασύρεται καθημερινά από τον οποιοδήποτε, μια ΑΕΚ με πελάτες, μια ΑΕΚ χωρίς εφήμερες χαρές, μια ΑΕΚ χωρίς τη ΜΑΝΑ ΑΕΚ, μια ΑΕΚ χωρίς σπίτι, μια ΑΕΚ χρεοκοπημένη, μια ΑΕΚ με διοίκηση Πρωτοδικείου».


Σχολιάστε εδώ