τα άνθη του κακού

DΜη μιλάτε, μην αναπνέετε… Ο Παπακωνσταντίνου έχει αναλάβει να τετραγωνίσει τον κύκλο της οικονομίας. Ο Αϊνστάιν του… Κάτω Μαχαλά Κοζάνης.
cΚόβουν μισθούς και συντάξεις, αυξάνουν φόρους και τέλη… Αν θέλουν να φύγουμε μετανάστες, να μας το πουν ευθέως.
DΤο είπε πλαγίως και ο Παπανδρέου: «Δεν ήρθαμε για να γίνουμε συνέχεια του χάους της ΝΔ». Θα… φτιάξουμε το δικό μας!
cΕνώ ο Πάγκαλος υπερθεμάτισε: «Να προχωρήσουμε με βάση τις αρχές και τις αξίες μας». Ήτοι… Ύμια, Οτσαλάν και χαζομάρα.
DΓια τη νέα Μεταπολίτευση ετοιμάζεται ο Σαμαράς. Ωχ! Προβλέπω κρίση στον χώρο του μόντελινγκ.
cΚαθώς πανικόβλητα τοπ μόντελ θα γίνουν ταχυδρόμοι στην παραμεθόριο, μην μπορώντας να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό του πιπιλογατούλη Κώστα Μαρκόπουλου.
DΕνώ ο Ψωμιάδης επιχειρηματολογεί για το ενδεχόμενο να… εκλεγεί αρχηγός. Κάπως νωρίς δεν ήρθαν φέτος οι Απόκριες;
cΧαμένα τα… έχουν και οι Σκοπιανοί. Μας κατηγορούν για ψυχροπολεμική τακτική, ενώ εμείς απλώς θέλουμε να… χάσουμε με αξιοπρέπεια.
DΤι θα πει πώς και γιατί σιωπά ο Μητσοτάκης; Ως γνωστόν, όταν τρώμε (…ψητό στα κάρβουνα τον Σαμαρά), δεν μιλάμε.
cΤο καταλάβαμε: Επί ΠΑΣΟΚ θα φορολογείται ό,τι πετάει και ό,τι κολυμπάει. Καθότι, ως γνωστόν, ο Παπακωνσταντίνου πιάνει πουλιά στον αέρα…
DΚαι εκπαιδεύει φύκια για ιπποδρομίες!
cΕξαιρούνται φυσικά όσα από θαυμασμό για την Τίνα Μπιρμπίλη έχουν αρχίσει να μαθαίνουν πεντοζάλη.
DΌτι ο Καστανίδης σχεδιάζει να βάλει τάξη στο σωφρονιστικό σύστημα δεν αποτελεί μια ακόμη κυβερνητική εξαγγελία. Αλλά… σύντομο ανέκδοτο.
cΛάλησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, νομίζει πως είναι η Ωραία Ελένη της Κεντροδεξιάς, με… κίνδυνο να καταλήξει Ιφιγένεια. Για να φυσήξει αέρας στα πανιά της Ντόρας!
DΑν και ορισμένοι λένε ότι λοξοκοιτά και προς Σαμαρά. Αλλά είναι γνωστό τι παθαίνει όποιος πατάει σε δύο βάρκες. Τον… κλαίνε κι οι ρέγκες.
cΑντί να κρύβεται στην πιο μαύρη τρύπα, βγάζει γλώσσα για την οικονομία ο Παπαθανασίου. Αν ήταν και κυβερνήτης του «Τιτανικού», θα διεκδικούσε σύνταξη αντιστασιακού.
DΠαραπονείται ο… 80χρονος Βαρβιτσιώτης ότι στη ΝΔ δεν αξιοποιούν την εμπειρία του. Πού ακριβώς; Στην μπιρίμπα και το… ψάρεμα;
cΜόλις ανακοινώθηκε ότι τον στηρίζει ο Αβραμόπουλος, ο Σαμαράς έπαθε δηλητηρίαση. Άρχισε τα… μαγικά του ο Μητσοτάκης!
DΚαλού κακού ας έχει τον νου του ο Αβραμόπουλος. Μέχρι και τροχαίο μπορεί να του στήσει ο ακατανόμαστος. Στη διαδρομή κρεβατοκάμαρα – σαλόνι.
cΚι αν ακούτε τίποτα περίεργους θορύβους, δεν είναι τίποτα σοβαρό: Τρίζουν τα κόκαλα του αείμνηστου Καραμανλή. Έμαθε ότι τον… υμνεί ο Τραγάκης.
DΟργανώσεις οικολόγων ζητούν να απαγορευθούν τα ζώα στο τσίρκο. Και τι να χρησιμοποιούν; Βερίκοκα Μπεμπέκου ή φιρίκια Νάουσας;
cΚι όσοι διαδίδουν ότι αν η Μπατζελή ζούσε στη Γερμανία του ʼ40, θα ήταν θαλαμοφύλακας στο Άουσβιτς, διακινδυνεύουν να τους κάνει μήνυση
η Βέρμαχτ. Για… συκοφαντική δυσφήμηση.
DΣας εκπλήσσει γιατί απέχουν από το φαγητό οι κρατούμενοι στις φυλακές; Θα… έμαθαν ξαφνικά ότι προϊστάμενός τους είναι ο Καστανίδης.
DΩς χώρα κινούμαστε ανάμεσα σε «κόκκινες γραμμές» και… «κόκκινα φωτάκια»!

Πόθεν έσχες για όλους τους Έλληνες; Προβλέπω ότι εκτός από τα κρυφά εισοδήματα, στις επόμενες εκλογές θα ψάχνουν και την ψήφο μας.

Έτσι κι εκλεγεί αρχηγός ο Σαμαράς, στις επόμενες εκλογές βλέπω τον Γιακουμάτο υποψήφιο στη μονοεδρική Γαύδου. c Όπου θα έχει φθάσει τρέχοντας για να… γλιτώσει από την Κατερίνα Παπακώστα. Το ατίθασο κορίτσι της Β΄ Αθηνών.

Ε, αφού διαμαρτύρεται
κι ο Κόκκαλης για τη διαιτησία, ώρα είναι βγει κι ο Μητσοτάκης να καταγγείλει την Αποστασία.


Σχολιάστε εδώ