ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ

Τόσο εντός εταιρείας όσο κι εκτός αυτής έχει αναπτυθχεί μια τάση να απορριφθεί ο απολογισμός και να καταλογιστούν ευθύνες. Κάτι τέτοιο, βέβαια, θα σηματοδοτήσει την έναρξη δικαστικών αντιπαραθέσεων που θα φέρουν τον «δικέφαλο» ακόμα πιο κοντά στην ολοκληρωτική καταστροφή. Ο φόβος του Πρωτοδικείου ή ακόμα και της πτώχευσης παραμένει ορατός. Όπως επίσης και ο κίνδυνος αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω του μεγάλου οικονομικού ανοίγματος και της αδυναμίας κάλυψης των άμεσων υποχρέωσεων.
Οι επαφές με την ομάδα Κοζώνη περνούν από σαράντα κύματα, αν και κάποιοι άρχισαν να διαδίδουν ότι οι κινήσεις έγιναν για να ανοίξει ο δρόμος στον Δημήτρη Μελισσανίδη, αν και ο τελευταίος παραμένει σφίγγα. Ενδέχεται, όμως, να βρήκε φόρμουλα εισόδου στην ΑΕΚ από τη στιγμή που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρέθηκαν εκτός ομάδας όλοι οι μέτοχοι της ομάδας Νικολαΐδη και ο έλεγχος της ΠΑΕ πέρασε αποκλειστικά στον Νοτιά.
Θεατής αλλά εγγύηση
ο Μπάγεβιτς!
Την ώρα που μαίνεται ο εμφύλιος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Βασίλης Δημητριάδης προσπαθούν να διατηρήσουν μια σχετικά καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Τα προβλήματα, βέβαια, δεν λείπουν. Οι παίκτες διακατέχονται από ανασφάλεια, καθώς όλοι δέχθηκαν το καλοκαίρι μεταχρονολογημένες επιταγές για τις οφειλές από δόσεις της προηγούμενης περιόδου. Οι περισσότερες απʼ αυτές έχουν ημερομηνία πληρωμής την 30ή Νοεμβρίου και είναι σαφές ότι πολλοί ποδοσφαιριστές αγωνιούν για το αν θα μπορέσουν να εισπράξουν τα χρήματά τους.
Ο Μπάγεβιτς και ο Δημητριάδης έχουν καθημερινές συζητήσεις με αρκετούς εξ αυτών. Κυρίως τους Έλληνες, τους οποίους χρησιμοποιούν και ως μεσάζοντες για να διώξουν την ανησυχία των ξένων. Ο Ντούσκο, πάντως, εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες πιο ήρεμος για την επόμενη μέρα και, μάλιστα, προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου με προσεγγίσεις παικτών που θεωρούνται απλησίαστοι για τις οικονομικές δυνατότητες της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αλλά προφανώς ο 62χρονος τεχνικός γνωρίζει κάτι παραπάνω κι ενώ δείχνει θεατής των εξελίξεων παρουσιάζεται σε όλους ως εγγύηση για την επόμενη μέρα στην Ένωση.


Σχολιάστε εδώ