Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΔΣ Παπάγου

Την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό του δημάρχου Παπάγου «Νέα Πορεία», αλλά και από τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ανακοίνωσε με επιστολή του προς τη δημοτική αρχή Παπάγου και τους συναδέλφους του ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας.
Αιτία της παραίτησής του και της οριστικής ρήξης με τον συνδυασμό υπό τη σημαία του οποίου εξελέγη ήταν η προσφυγή του Δήμου Παπάγου στο Συμβούλιο της Επικρατείας, προκειμένου να απορριφθεί η αίτηση ακύρωσης που είχαν υποβάλει δημότες του Παπάγου που διαφωνούσαν με την ανέγερση πολιτιστικού κέντρου στην περιοχή Κάτω Ζώνης.
Και εκτός συνδυασμού
Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ο δήμαρχος ανέφερε και το όνομά του σε εκείνους που ζητούσαν την απόρριψη της αίτησης ακύρωσης, επειδή έγινε εν αγνοία του. Έτσι παραιτήθηκε από το αξίωμά του, αλλά αποχώρησε και από τον συνδυασμό.
Όπως αναφέρει μάλιστα στη δήλωσή του, δεν θα ήθελε ποτέ να εμπλακεί σε μια δικαστική διαμάχη με δημότες, γιατί πάγια αρχή του είναι να μη σύρονται οι δημότες στα δικαστήρια από την όποια τοπική εξουσία.


Σχολιάστε εδώ