Μουρμούρες για Γκαλέτι

Αυξάνονται οι γκρίνιες στον Ολυμπιακό για τους απανωτούς τραυματισμούς του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Αν και όλοι αναγνωρίζουν την αξία και την προσφορά του Αργεντινού, τα σχόλια για τη συμπεριφορά του δίνουν και παίρνουν. Οι τελευταίες διαρροές κάνουν λόγο για «λουφαδόρο» και αποδίδουν στη συγκεκριμένη τακτική τους μυϊκούς τραυματισμούς.
«Εάν γυμναζόταν καλά στην προετοιμασία, δεν θα αντιμετώπιζε τόσα προβλήματα», λένε στον Πειραιά για τον Αργεντινό, από τον οποίο έχει παράπονα και ο Ζίκο. Ο βραζιλιάνος τεχνικός, πάντως, ασχολείται κυρίως με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς η επικείμενη συνάντησή του με τον Σωκράτη Κόκκαλη θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Κάποιοι στον Πειραιά επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε ήδη τον Ντιέγκο Σόουζα με τη μορφή συνιδιοκτησίας και πλέον ασχολείται με τον Αντριάνο, τον Έλντον και ως εναλλακτικές λύσεις τους Σουάζο, Γιοβάνοβιτς. Για τον τελευταίο μπήκε σφήνα και ο Παναθηναϊκός, οπότε δυσκόλεψε αφάνταστα η περίπτωσή του, που ήταν ούτως ή άλλως περίπλοκη λόγω των αυξημένων απαιτήσεων της Σταντάρ.


Σχολιάστε εδώ