Η Οργάνωση Ισλαμικής Διάσκεψης ενισχύει άμεσα το «ψευδοκράτος»

ΣΕ ΜΙΑ νέα και συντονισμένη εξόρμησή τους, παράγοντες του «ψευδοκράτους» στην Κύπρο πραγματοποιούν ανοίγματα και προωθούν εμπορικοοικονομικές σχέσεις με διάφορα κέντρα. Με τη βοήθεια και παρέμβαση, εννοείται, της Τουρκίας.
Ο λεγόμενος «υπουργός Οικονομικών» του κατοχικού μορφώματος συναντήθηκε με τον γ.γ. της Οργανώσεως Ισλαμικής Διασκέψεως κ. Ιχσάνογλου (αφού έγινε δεκτός σε περιφερειακή σύσκεψη των υπουργών ισλαμικών κρατών) και συμφώνησαν για ενίσχυση του «ψευδοκράτους», τόσο από την Οργάνωση όσο και από χώρες κεχωρισμένως.
Παράλληλα, βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη επαφές και αποφάσεις για την αναβάθμιση σχέσεων και συναλλαγών με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ από πλευράς της η Σαουδική Αραβία ετοιμάζει πακέτο οικονομικής ενισχύσεως, για την κατασκευή μεγάλου αυτοκινητοδρόμου στα κατεχόμενα, καθώς και για την ανέγερση μονάδος παραγωγής ηλεκτρισμού.
Το «ψευδοκράτος» ετοιμάζεται νʼ ανοίξει γραφεία του στα Αραβικά Εμιράτα, ενώ προσωπικά ο τούρκος Πρόεδρος Γκιουλ, με παρέμβασή του στον Πρόεδρο του Ιράν, ζήτησε όπως επιτραπεί η δημιουργία παρόμοιων «γραφείων» (εν είδει ημιδιπλωματικών αντιπροσωπειών) στην Τεχεράνη.
Κι αυτά ενώ σκάφος υπό τουρκική σημαία που αγοράστηκε πρόσφατα και κατέπλευσε στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου, ετοιμάζεται νʼ αρχίσει δρομολόγια από και προς το Ισραήλ για τη μεταφορά τουριστών, κυρίως προς τα καζίνα της Κερύνειας, οι περισσότεροι πελάτες των οποίων είναι Ισραηλινοί.
Να σημειωθεί ότι δύο από τα μεγαλύτερα καζίνα είναι ισραηλινών συμφερόντων, όπως και μεγάλα συγκροτήματα ξενοδοχείων, όπως έγραψε την προπερασμένη Κυριακή το «ΠΑΡΟΝ» κι επιβεβαίωσαν οικονομικοί παράγοντες της Λευκωσίας, παρόλο που το «ψευδοκράτος» στηρίζεται από τις χώρες της Οργάνωσης Ισλαμικής Διάσκεψης. Δηλαδή το Ισραήλ εξελίσσεται σε μεγάλο εταίρο των Τουρκοκυπρίων, με τεράστιες επενδύσεις σε αρπαγείσες περιουσίες ελληνοκυπρίων προσφύγων.


Σχολιάστε εδώ