Δεν θέλει να δει κανέναν ο Καραμανλής!

«Δεν θέλει κανέναν να δει ο Καραμανλής»! Αυτή ήταν η φράση ενός από τους συνεργάτες που είχε στο Μαξίμου όταν τον ρώτησαν τι γίνεται με τον Καραμανλή, τι σκέπτεται, τι κάνει, αν έχει επαφές με τους πρώην υπουργούς του. Και η απάντησή του ήταν: Θα μείνει και θα στηρίξει τον όποιον αρχηγό εκλεγεί. Και θα «τρέξει» στις επόμενες εκλογές, όποτε γίνουν, θα γυρίσει όλη τη χώρα για να συσπειρώσει τον κόσμο της παράταξης, γιατί θέλει να πάρει τη ρεβάνς.
Και όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα παραμείνει βουλευτής μέχρι τη λήξη της θητείας της επόμενης Βουλής. Και μετά θα ιδιωτεύσει παρακολουθώντας τις εξελίξεις και ό,τι ήθελε προκύψει…
Εδώ να αποκαλύψουμε και μια πληροφορία από την ίδια καλή πηγή.
Τον περασμένο Μάρτιο είχε αποφασίσει να πάει σε διπλές εκλογές τον Ιούνιο, εθνικές και ευρωεκλογές, εκτιμώντας ότι θα έχανε, αλλά με μικρή διαφορά, όμως συνάντησε αντιδράσεις από τα κορυφαία στελέχη του κι έτσι τον οδήγησαν στο Βατερλώ, νομίζοντας πως έτσι εξυπηρετούσαν τα σχέδιά τους, αλλά βούλιαξαν και αυτοί και κανένας δεν διασώθηκε… Ούτε και η Ντόρα, όπως φαίνεται από τις ραγδαίες εξελίξεις σε βάρος της με τη συμμαχία Σαμαρά – Αβραμόπουλου.


Σχολιάστε εδώ