www.typologies.gr

=Μία ακόμη αποκάλυψη από την ηλεκτρονική μας έκδοση. Το πρωί της περασμένης Κυριακής δημοσιεύσαμε τα πρακτικά του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ για τους συμβασιούχους (http:// www.paron.gr/typologies/?p=999).
= «Να ευχαριστήσουμε το κρατικό κανάλι που μετέδωσε τη συνεδρίασή μας», είπε ευγενικά, μετά το τέλος του
Υπουργικού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός. Ύστερα από την αδράνεια των τελευταίων 20 ημερών, ίσως πρέπει να αναλάβει εκείνος δράση για την υπόθεση των συμβασιούχων αλλά και για την παραμονή ή μη του Χρ. Παναγόπουλου στην προεδρία.
= Εξώδικο κατά της ΕΡΤ απέστειλε το Πανελλήνιο Σωματείο Σκηνοθετών και Διευθυντών Παραγωγής ΜΜΕ, εκπροσωπώντας τη σκηνοθέτιδα Ναταλία Τέτερη. Το σωματείο διαμαρτύρεται για τη «δίχως καμία προειδοποίηση, και χωρίς καμία αιτία» απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ να αντικαταστήσει στις 31-8-2009 τη Ναταλία Τέτερη από την «Πρώτη γραμμή» με έναν συμβασιούχο, τον Γιώργο Νταούλη, με μηνιαίες αποδοχές -όπως αναφέρει-
ύψους 9.500 ευρώ.
= Στο μισθολόγιο όλοι οι δημοσιογράφοι με «μπλοκάκια» στο «Βήμα». Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Τάσος Αναστασιάδης μετά τη συνάντησή του με τον Σταύρο Ψυχάρη. Η σχετική ενημέρωση που εστάλη με e-mail έχει ως εξής: «Αγαπητοί συνάδελφοι (-σες). Ο προεδρεύων του σωματείου μας (ΕΣΗΕΑ), Πάνος Σόμπολος, μου ανέθεσε να σας μεταφέρω ότι σε σημερινή συνάντησή του με τον εκδότη του ”Βήματος”, Σταύρο Ψυχάρη, έλαβε την υπόσχεση ότι θα προσληφθούν κανονικά οι συνάδελφοι με δελτίο παροχής υπηρεσιών, και μάλιστα από τον παρόντα μήνα (δηλαδή από 1η Νοεμβρίου)».
= Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου κυκλοφορεί από την εκδοτική ομάδα της «Lifo» το δωρεάν περιοδικό, με παρουσία σε 24 χώρες, «Vice». Διευθυντές του οι M. Hulot και Freddie F.


Σχολιάστε εδώ