«BSN πνευματικής ιδιοκτησίας» από Λαζόπουλο

Εταιρεία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων από τον Λάκη Λαζόπουλο. Πρόκειται για την BSN Διαχείριση Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων, με σκοπό τη «διαχείριση, εμπορική εκμετάλλευση και προστασία πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων, σύμφωνα με τον ν. 2121/ 1993», για δικό της λογαριασμό ή για λογαριασμό τρίτων, κάθε μορφής πνευματικών έργων, π.χ. θεατρικού, κινηματογραφικού, τηλεοπτικού σεναρίου, μουσικών συνθέσεων, ερμηνειών παντός είδους καλλιτεχνών κ.ο.κ., που έχουν εκχωρηθεί με
οποιονδήποτε τρόπο σε αυτήν.
Ακόμη έχει σκοπό τις «υπηρεσίες παραγωγής, συμπαραγωγής, επεξεργασίας, εισαγωγής, εξαγωγής, εκμετάλλευσης και εμπορίας ραδιοφωνικών προγραμμάτων και εκπομπών, τηλεοπτικών και κινηματογραφικών έργων, σειρών και ταινιών, κάθε είδους οπτικοακουστικού έργου, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών συναυλιών, επιμορφωτικών διαλέξεων» κ.ά.
Στο εταιρικό κεφάλαιο της εταιρείας, ύψους 21.000 ευρώ, μετέχουν ο Λάκης Λαζόπουλος με 6.300 ευρώ και 105 μερίδια, η Μαρία-Ελισάβετ Λαζοπούλου με 12.600 ευρώ και 210 μερίδια και ο Γρηγόρης Κιρκοσιάν, που εκπροσωπεί την εταιρεία, με 2.100 ευρώ και 35 μερίδια.


Σχολιάστε εδώ