Το Κύπελλο είναι ο στόχος του Άρη

Για τίτλο μίλησε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ όταν οριστικοποίησε τη συμφωνία του με τον Άρη. Η επιθυμία του σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στην Ελλάδα, αλλά η ουσία ήταν ότι ο αργεντινός τεχνικός μετέφερε τις επιθυμίες των ανθρώπων που μίλησαν μαζί του για λογαριασμό των «κιτρίνων». «Έχουμε μεγάλους στόχους. Θέλουμε να κατακτήσουμε τρόπαια», είπαν οι τρεις απεσταλμένοι του Άρη στη Μαδρίτη, στην προσπάθειά τους να πείσουν τον Κούπερ να αποδεχθεί την πρόταση.
Πράγματι, στη Θεσσαλονίκη έχουν ανεβάσει τον πήχυ, ειδικά μετά τους αποκλεισμούς Ολυμπιακού και ΑΕΚ, καθώς θεωρούν ότι μπορούν να προχωρήσουν στο Κύπελλο, στο οποίο έχουν απομείνει μόνο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Το Κύπελλο, λοιπόν, αποτελεί τον μεγάλο στόχο των «κιτρίνων». Στο Πρωτάθλημα, άλλωστε, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν ξεφύγει και αποκλείεται να τους απειλήσει άλλη ομάδα.
Ο Κούπερ, πάντως, ζήτησε και εχέγγυα για την ενίσχυση της ομάδας εάν διαπιστώσει κενά στο ρόστερ. Αίτημα που έγινε αμέσως αποδεκτό από τους παράγοντες του Άρη, που γνωρίζουν ότι ο Αργεντινός αποτελεί το κορυφαίο όνομα που κάθισε στον πάγκο της ομάδας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, του υποσχέθηκαν και την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου ονόματος δικής του επιλογής!


Σχολιάστε εδώ