τα άνθη του κακού

DΑνησυχητικές δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ ότι θα τηρήσουν τις προεκλογικές δεσμεύσεις. Σκέψου να θυμηθούν που είχαν πει ότι θα κυβερνήσουν.
cΕπί αντιπροεδρίας Πάγκαλου οι μισοί Έλληνες θα απολυθούν και οι υπόλοιποι θα φύγουν μετανάστες να σωθούν.
cΘα χάσουν ωστόσο τις… μικρές στιγμές ψυχαγωγίας που αναμένεται να προσφέρει ο Θόδωρος με το αστείρευτο ταλέντο του.
DΟ μοναδικός υπουργός Εξωτερικών που επί των ημερών του έκαναν οι Τούρκοι απόβαση σε ελληνικό έδαφος κι αυτός βρισκόταν σε τοκ σόου.
cΠρος το παρόν στη ΝΔ λύνουν τους λογαριασμούς τους για τη κρίση του ʼ93. Αμέσως μετά θα ασχοληθούν με τη Μικρασιατική Καταστροφή.
DΣτο εξής για κάθε 5 δημοτικούς υπαλλήλους που παίρνουν σύνταξη, θα προσλαμβάνεται ένας. (Πέντε θα διορίζονται και οκτώ θα πιάνουν δουλειά!)
cΜε τον Ντʼ Αρτανιάν παρομοίασε τον εαυτό του ο Ψωμιάδης! Έχει πάθει σύγχυση ο Βασιλάκης Καΐλας, νομίζει πως είναι η Πόλυ Πάνου.
DΚαι πού είναι δηλαδή το πρόβλημα ότι η γραμματέας του Γιωργάκη έκανε δουλειές επί ΝΔ; Το κράτος πρέπει να έχει μια συνέχεια. Στη… μάσα!
cΓια γραμματέα του κόμματος προτείνει τον Αβραμόπουλο ο Παναγιωτόπουλος. Η θέση του παρκαδόρου της Ρηγίλλης έχει ήδη καλυφθεί.
DΜα, γιατί ανησυχούν οι μικρομεσαίοι με την πολιτική Παπανδρέου; Δεν βλέπουν πώς τα κατάφερε ο ίδιος…
cΕγγυητή της ενότητας της ΝΔ χαρακτήρισε τον Μητσοτάκη ο βουλευτής Καλαντζής. Πώς λέμε φύλακας στον Παράδεισο ο Βελζεβούλ.
DΠροειδοποιεί ο Αβραμόπουλος ότι πιο σύντομα απʼ ό,τι πιστεύουμε θα κυβερνήσει ξανά η ΝΔ. Μπροστά στην αιωνιότητα τι είναι μια… οκταετία.
cΆλλωστε οι εποχές με υπουργό Βουλγαράκη και υφυπουργό Γιακουμάτο έχουν μείνει στον λαό αξέχαστες.
DΕίχαν κάτι από τις παραστάσεις στο «Δελφινάριο».
cΓιατί είναι κακό που ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ασκεί χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου; Έχει προ πολλού καταργηθεί το ασυμβίβαστο. Μεταξύ αξιοπιστίας και… γελοιότητας.
DΤολμηρή κίνηση του Σαμαρά να οργανώσει εκδήλωση στο «Μπάντμιντον», στο Γουδί. Με κίνδυνο να μαζευτούν απʼ έξω και να του φωνάζουν… «οι προδότες στο Γουδί»!
cΘα μου πεις, εδώ ο Αλέφαντος κάνει διαφήμιση, γιατί να μην παριστάνει ο Πάγκαλος τον αντιπρόεδρο;
DΤο σκέφτηκαν καλά στην κυβέρνηση και πάνε σε απευθείας διάλογο με την Τουρκία; Όταν ηττηθούμε, δεν θα μπορούμε να λέμε ότι μας αδίκησε η… διαιτησία.
cΣηκώνουμε σημαίες ευκαιρίας και κατεβάζουμε τα παντελόνια.
DΟρθώς επισημαίνει ο Μεϊμαράκης ότι κανείς δεν πρέπει να καπηλεύεται το όνομα του εθνάρχη Κ. Καραμανλή. Μπορεί απλώς να το… διακωμωδεί.
cΚαταγγέλλω συνωμοσία των καναλιών. Βγάζουν καθημερινά την Κατερίνα Παπακώστα για να μας σπάσουνε τα νεύρα.
DΓιατί λένε ότι ως λαός δεν έχουμε χιούμορ; Ιδού, τα Μέσα Ενημέρωσης ζητούν την άποψη του Στέφανου Μάνου για την οικονομική κρίση.
cΚαι το χειρότερο,
εκείνος απαντάει!
DΓια τη συρρίκνωση της δύναμης της ΝΔ ανησυχεί ο Ρουσόπουλος. Που δεν είναι… τόσο μεγάλη όσο ήλπιζε;
cΠεριέργως αυτήν την εβδομάδα δεν είχαμε καμιά δήλωση υπέρ της κυβέρνησης από τον… συνήθη Κύρκο. Γρίπη είχε;
DΕπικήδειο για την Έλλη Παππά εκφώνησε και ο Αλέξης Τσίπρας. Τι έγινε;
Έλειπε σε τουρνέ ο Θάνος Πετρέλης;

Τσαντίζεται, λέει, ο Χρυσοχοΐδης όταν τον αποκαλούν «Σερίφη». Λογικό. Έχει ήδη προαχθεί σε συνταγματάρχη.

Διευκρινίζει ο Μεϊμαράκης ότι δεν διεκδικεί θέση πρωταγωνιστή στη ΝΔ. Προτιμά ρόλους γκεστ σταρ και στα… διαλείμματα θα χορεύει.

Το πρόβλημα, Θόδωρε, είναι που οι εργαζόμενοι Stage δεν είναι σημαία να φυσήξει ο αέρας να την πάρει.


Σχολιάστε εδώ