ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ

Οι παίκτες της Εθνικής δεν διατίθενται να έχουν ανασφάλεια όσον αφορά στο πώς θα νιώθουν κατά την άφιξή τους στην οικοδέσποινα του Euro2012, μαζί με την Πολωνία, για να μην ξεχνιόμαστε, και έτσι η Ελληνική Ομοσπονδία θα προμηθευτεί, κατά πάσα βεβαιότητα, με εμβόλια, για να εμβολιαστούν οι διεθνείς διά παν ενδεχόμενο. Εξάλλου, η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει παραγγείλει… 60.000 μάσκες, που, μάλλον σήμερα, θα φορούν οι θεατές του παιχνιδιού.
Καλεί Μήτρογλου, Νίνη
Ο Ότο Ρεχάγκελ βλέπει ότι ο Κώστας Μήτρογλου είναι ο πιο ορεξάτος φορ της Σούπερ Λίγκα και σκέφτεται να τον καλέσει αύριο, όταν γίνουν και οι κλήσεις για εκείνους που θα συμμετάσχουν στα δύο παιχνίδια των μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2010, στη Νότιο Αφρική. Ο Αμανατίδης είναι τραυματίας, ο Χαριστέας έχει ήδη κληθεί και ο Ρεχάγκελ σκέφτεται πολύ σοβαρά να καλέσει τον «Γερμανό» του Ολυμπιακού, αλλά και να χρησιμοποιήσει τον Σωτήρη Νίνη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος μέσος του Πρωταθλήματος αυτήν τη στιγμή. Τον πιτσιρικά δεν τον κάλεσε ο Νιόπλιας για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων και ο Ότο σκέφτεται να του δώσει αξιοσέβαστο χρόνο συμμετοχής.
Πονοκέφαλος
με Καραγκούνη
Η αποχώρηση του Γιώργου Καραγκούνη από τον αγωνιστικό χώρο του «Γιου Πι Σι Αρένα» προκάλεσε έντονο προβληματισμό στον Ότο Ρεχάγκελ. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αποτελεί βαρόμετρο για την Εθνική και ο γερμανός τεχνικός ποντάρει πολλά στην ηγετική φυσιογνωμία του και στη δυνατότητά του να καθορίζει τον ρυθμό ενός αγώνα και να μπολιάζει τους συμπαίκτες του με πάθος. Οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, βέβαια, δεν καθιστούν απίθανη τη συμμετοχή του «Κάρα» στα δύο ματς με την Ουκρανία. Για τράβηγμα, άλλωστε, μιλάμε και όχι για θλάση. Ο Ρεχάγκελ, πάντως, επικοινώνησε μαζί του, καθώς ήθελε να μάθει ακριβώς τι συμβαίνει, για να δει αν χρειάζεται εναλλακτική λύση.


Σχολιάστε εδώ