www.typologies.gr

= Ενημέρωση διαρκείας με όλες τις εξελίξεις στα ΜΜΕ προσφέρει το www.typologies.gr. Ορισμένα από τα δημοσιεύματα ήταν:
= Βγάζοντας έκτακτο δελτίο και διακόπτοντας ντοκιμαντέρ αντέδρασε η ΝΕΤ (10.11 – 10.28 π.μ., 28.10.2009), ενημερώνοντας το κοινό της για την κατάσταση των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο αστυνομικό τμήμα της Α. Παρασκευής το πρωί της επόμενης μέρας. Ενώ η ΝΕΤ το βράδυ της Τρίτης ήταν από τους λίγους σταθμούς που μετέδιδαν επιτόπιο ρεπορτάζ, το πρωί δεν προγραμμάτισε κάποια έκτακτη εκπομπή στη θέση της «Πρώτης γραμμής» και του «Συμβαίνει τώρα», που απουσίαζαν λόγω της αργίας της εθνικής επετείου. Η ΕΡΤ, βέβαια, από τον σκοπό της σύστασής της είναι υποχρεωμένη να παρέχει δημόσια υπηρεσία ενημέρωσης και πληροφόρησης, ανεξαρτήτως αργιών, διαθέτοντας μάλιστα υπερπληθώρα δημοσιογράφων, σκηνοθετών, τεχνικών και λοιπών εργαζομένων.
= Διαβάζοντας τον κυριακάτικο Τύπο, με έκπληξη διαπιστώνει κανείς το πλήθος των δημοσιευμάτων -αποκαλυπτικών και μη- για τους μισθούς, τις συμβάσεις και τις εκπομπές στην ΕΡΤ. Είναι εύκολο να ελέγχει κανείς κάποιο δημόσιο πρόσωπο όταν ύστερα από μια πολιτική αλλαγή βρίσκεται «κάτω».
= «Η πρόκληση του Internet για τις
εφημερίδες» είναι το θέμα της κυριακάτικης εκπομπής «Χθες, σήμερα, αύριο» του Σ. Φυντανίδη στη ΝΕΤ (1.11.2009, 16.00), με προσκεκλημένο, μεταξύ άλλων, τον «κομμένο» από τη διοίκηση Παναγόπουλου Στέλιο Κούλογλου ως διευθυντή του TVXS.
= Την εκδοτική προσφορά «Ρίζες Ελλήνων – Ανθρωπογεωγραφία της Ελλάδας» παρουσίασε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας αυτήν την Πέμπτη το «Έθνος της Κυριακής». Στην παρουσίαση μίλησε η υπουργός Παιδείας, Δία Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου. Ούτε σπόνσορας να ήταν…
= Από τις 7 Νοεμβρίου και κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα θα διανέμεται μαζί με το «Goal News» το περιοδικό «MAX» του Ομίλου Πήγασου. Στη συνέχεια το περιοδικό θα πωλείται αυτόνομο στα περίπτερα. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν μαζί με την άνοδο της κυκλοφορίας του «Goal» τη συγκεκριμένη μέρα θα υπάρξει και αύξηση της τιμής από το 1 ευρώ που πωλείται σήμερα.


Σχολιάστε εδώ