Τι κρύβεται πίσω από την αγωγή του Θόδ. Αγγελόπουλου

Το πρόσχημα βέβαια υπάρχει, με κύριο τα περί απόκτησης νόθου τέκνου που υπαινίχθηκε το «Βήμα» και δευτερευόντως τα περί χωρισμού που έγραψε το «ΠΑΡΟΝ».
Όμως πού στοχεύει με την αγωγή του ο σύζυγος της Γιάννας είναι το ζητούμενο, το διερευνητέο.
Και εδώ ίσως να πλησιάζει ο τίτλος της «Real News» «Διαζύγιο Θ. Αγγελόπουλου – Χρ. Λαμπράκη» που είχε την περασμένη Κυριακή, όταν τόσες χαρές και αγκαλιές είχαν ανταλλάξει το αφεντικό του ΔΟΛ με τη Γιάννα, όταν ανέλαβε ο Αγγελόπουλος χορηγός στο Μέγαρο. Και τα λεφτά δεν ήταν λίγα.
Η χορηγία για τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης, που θα έπαιζε στο Μέγαρο Μουσικής στις 22 Ιουνίου 2010, ήταν 1.000.000 ευρώ, από τα οποία είχαν ήδη πληρωθεί 750.000 ευρώ και με την επιστολή που έστειλε την προπερασμένη Πέμπτη, όπου ανακοινώνει τη διακοπή της χορηγικής συνεργασίας, δεν θα καταβάλει τα υπόλοιπα 250.000 ευρώ.
Το «Πρώτο Θέμα», που στηρίζει ξεκάθαρα το ζεύγος Αγγελοπούλου (δεν είναι τυχαίο ότι όλες τις φωτογραφίες από τις διακοπές του Θόδωρου και της Γιάννας τις έχει κατά αποκλειστικότητα) δίνει με αρκετά σαφή υπονοούμενα άλλες ερμηνείες στην προσωπική στήλη του Θέμου.
Έγραψε την περασμένη Κυριακή:
YY Μια που λέμε για αγωγές, η κίνηση των Αγγελόπουλων εναντίον του ΔΟΛ, αν δεν έγινε για λόγους αρχής, τότε γιατί έγινε και μάλιστα… κάνα ΜΗΝΑ μετά; YY Αν δηλαδή οι Αγγελόπουλοι ενοχλήθηκαν με τα υπονοούμενα για την οικογενειακή τους κατάσταση, δεν ξέρουν ότι με την αγωγή αυτή τα γραφόμενα θα λάβουν διαστάσεις μεγαλύτερες απ’ όσες είχαν πάρει από τις θολές σιβυλλικές «φωτογραφήσεις»; YY Μήπως μεσολάβησε κάτι άλλο; Μήπως αυτά τα δημοσιεύματα ενείχαν κατά την εκτίμηση των Αγγελοπουλαίων 2004 και άλλη σκοπιμότητα, που ενδεχομένως σχετίζεται με την προηγούμενη ή την επόμενη μέρα του ΔΟΛ; YY Βάζω αυτές τις παραμέτρους, γιατί όταν συντρέχουν δύο αντιφάσεις, κάπου υποψιάζομαι προφάσεις εν αμαρτίαις! Επαναλαμβάνω τις δύο αντιφάσεις: α) θα έγραφε ποτέ από μόνο του το «ΒΗΜΑ» τέτοια υπονοούμενα για ανθρώπους που δίνουν ένα εκατομμύριο τον χρόνο «χορηγία» στο Μέγαρο Μουσικής; β) Θα έκαναν επισήμως μεγάλο θέμα από μόνοι τους διά της αγωγής τους οι Αγγελόπουλοι για φήμη που είχε σχεδόν ξεχαστεί δημοσιογραφικά; Τι άλλο κρύβεται από πίσω, παιδιά;».
Η ουσία βρίσκεται στην κατάληξη. Τι κρύβεται πίσω από την αγωγή; Ιδού το ζητούμενο…
Τα παίρνει πίσω;
Η αντίδραση του «Βήματος» στην αγωγή του Αγγελόπουλου με την οποία ζητάει 3.000.000 ευρώ από τον ΔΟΛ, τον Ψυχάρη, τον Πρετεντέρη και τον Γ. Καρτάλη (πέραν των άλλων 3.000.000 ευρώ που απαιτεί και από το «ΠΑΡΟΝ») ήταν όλες κι όλες μόλις ΕΞΙ λέξεις: «Το Βήμα ουδέν σχετικά έχει αναφέρει», σημειώνει στη σελίδα της «Σίβυλλας» που είχε γράψει τα όσα αναφέρει στην
αγωγή ο ενάγων και ασφαλώς η εφημερίδα εννοεί ότι στο σχετικό δημοσίευμα για το οποίο εγκαλείται δεν παραθέτει κανένα συγκεκριμένο όνομα.
Στην αγωγή ο κ. Αγγελόπουλος κατηγορεί το «Βήμα» ότι:
«Τα δημοσιεύματα περί χωρισμού μου με τη σύζυγό μου Γιάννα, αποχωρήσεώς μου
από την οικία και τη συζυγική μου εστία, διατηρήσεως εξωσυζυγικής σχέσης με νεαρή κοπέλα και -το αποκορύφωμα- περί απόκτησης σύντομα από τη σχέση μου αυτή τέκνου εκτός γάμου, συνιστούν κατάφωρα ψεύδη και συκοφαντίες που σπιλώνουν το
όνομα, την τιμή και την υπόληψή μου, καταρρακώνουν την κοινωνική μου φήμη και το ηθικό μου κύρος ενώπιον των συμπολιτών μου, των εργαζομένων στις επιχειρήσεις μου, του ημεδαπού και διεθνούς επιχειρηματικού κόσμου, με τον οποίο συναλλάσσομαι ή δύναμαι να έχω συναλλαγές παγκοσμίως, και τέλος -και το σημαντικότερο- με μειώνουν ενώπιον της συζύγου μου και των δύο παιδιών μου, των οποίων τον ευαίσθητο ψυχισμό, τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου ανάλγητα τραυματίζουν.
Δεν είχα ούτε έχω εξωσυζυγική σχέση, ουδέποτε απεχώρησα από την οικία και τη συζυγική μου στέγη, ουδέποτε εγκατέλειψα τη σύζυγό μου και ασφαλώς δεν πρόκειται να γίνω πατέρας νόθου τέκνου, όπως ψευδώς και συκοφαντικώς αναφέρθηκε στα ως άνω κατασκευασμένα δημοσιεύματα».


Σχολιάστε εδώ