Ζήτημα δελτίου (και Ευαγγελάτου;) στον ΑΝΤ1;

Προβληματίζουν τους πάντες στον
ΑΝΤ1 τα χαμηλά ποσοστά των δελτίων ειδήσεων και αναζητούνται λύσεις, με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.
Το πρόβλημα για τον σταθμό είναι διπλό, καθώς επί της ουσίας δείχνει να απουσιάζει από την ενημέρωση, έχοντας μόνο το δελτίο ειδήσεων και μία πρωινή εκπομπή, την ίδια ώρα που εκτιμάται πως το κόστος λειτουργίας του ενημερωτικού τομέα είναι το ίδιο με το Mega, αλλά χωρίς το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, καθώς ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση. Άλλοι εκτιμούν πως είναι ζήτημα περιεχομένου του δελτίου ειδήσεων και γι’ αυτό κάλεσαν μια
ομάδα συμβούλων από τις ΗΠΑ να δώσει λύση.
Άλλοι εκτιμούν πως είναι ζήτημα κεντρικών επιλογών της διοίκησης με το νέο προφίλ του ΑΝΤ1 και άλλοι επικεντρώνουν την κριτική τους στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος είναι προφανές ότι είναι εξίσου προβληματισμένος.
Έχει ήδη προηγηθεί η απομάκρυνση του Γιάννη Μιχελάκη από τη διεύθυνση ειδήσεων, ο οποίος ύστερα από πολυετή θητεία στην τηλεόραση ανέλαβε τη διεύθυνση του νέου «Ελεύθερου Τύπου», όπως συμπτωματικά είχε κάνει και η Γιάννα Αγγελοπούλου με την επιλογή Παπουτσάνη με την ίδια εφημερίδα.
Τώρα ορισμένοι θα ήθελαν την έξοδο του Ν. Ευαγγελάτου, ο οποίος ετοιμάζει πυρετωδώς τη δική του παρουσία στο διαδίκτυο, άλλοι πάλι σκέφτονται με μεγαλύτερη ψυχραιμία.
Όπως ωστόσο έχει δείξει η εμπειρία, οι παρεμβάσεις σε επίπεδο προσώπων δεν έχουν αποτέλεσμα.


Σχολιάστε εδώ