typologies.gr

Ένα νέο μηνιαίο πολιτιστικό περιοδικό θα συνοδεύει την έκδοση της «Ελευθεροτυπίας» κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα. Τίτλος του «Κοντέινερ» και είναι μια ιδέα της Λένας Τεγοπούλου.
= «Μέσα στο 2010 θα είναι στον αέρα, μέσω δορυφόρου, το πρόγραμμα που προσφέρει το Conn-x TV, που σήμερα φθάνει στα σπίτια των συνδρομητών του επίγεια, με καλωδιακή σύνδεση». Τη δήλωση αυτή έκανε ο εμπορικός διευθυντής του Conn-x TV, Ηλίας Καβάγιας, στο ηλεκτρονικό περιοδικό «Sportsbiz».
=Δύο μεγάλες επιτυχίες σημείωσε η ημερήσια ηλεκτρονική έκδοση των Τυπολογιών. Πρόκειται για τις συμφωνίες για την είσοδο Λαυρεντιάδη στον ΣΚΑΪ και για τον Θέμα 9,89 των Κοντομηνά – Μπόμπολα που κατεγράφησαν στο www.typologies.gr. Θυμίζουμε: Συζητήσεις για το 10% του ΣΚΑΪ από Λαυρεντιάδη! Όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Π», το δίδυμο των Λαυρεντιάδη – Κυριακίδη συζητάει για την απόκτηση του 10% της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Σε περίπτωση που υπάρξει αποτέλεσμα, κάθε μέτοχος, Γιάννης Αλαφούζος και Βαγγέλης Μαρινάκης, θα πουλήσει από 5%. Δηλαδή, αν υπάρξει αποτέλεσμα, ο Γ. Αλαφούζος θα έχει 70%, ο Β. Μαρινάκης 20% και ο Λ. Λαυρεντιάδης 10%. (31.7.2009)
=Συζητήσεις για Θέμα 9,89. Σε διαπραγματεύσεις για τη δημιουργία μιας νέας συμμαχίας στο ραδιόφωνο –και όχι μόνο– βρίσκονται οι Γ. Μπόμπολας, Δ. Κοντομηνάς και Θ. Αναστασιάδης. Η στρατηγική σύγκλιση έχει ως σημείο αναφοράς τον Alpha 9,89, σε συνδυασμό με τη δημοσιογραφική ομάδα του «Θέματος». Πληροφορίες αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό επίπεδο, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως ήδη υπεγράφη προσύμφωνο. (30.9.2009).
=Κατά τα άλλα ξεκίνησε και το online κλέψιμο των ειδήσεων της στήλης, χωρίς την υπογραφή της πηγής. Αν συνεχιστεί η πρακτική αυτή, θα ακολουθήσει η καταγραφή των μπλογκ και σάιτ που την ακολουθούν.


Σχολιάστε εδώ