3.000.000 ευρώ μάς ζητάει ο κ. Θόδωρος

Με ενιαία αγωγή που κατέθεσε ζητά 3 εκατ. ευρώ τόσο από το «ΠΑΡΟΝ» όσο και από το «ΒΗΜΑ» για δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για προβλήματα στη σχέση του με τη σύζυγό του Γιάννα Αγγελοπούλου, ενώ οργίαζαν οι φήμες για ενδεχόμενο διαζύγιο. Στην αγωγή του ο κ. Αγγελόπουλος υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα καταρρακώνουν την κοινωνική του φήμη και το ηθικό του κύρος ενώπιον των συμπολιτών του, αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου εντός κι… εκτός Ελλάδας! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από αρκετές εβδομάδες, αλλά τότε ο κ. Αγγελόπουλος δεν θεώρησε σκόπιμο να εκδώσει μια ανακοίνωση και να διαψεύσει όσα συζητούσε ολόκληρη η Αθήνα, αν όχι η επικράτεια. Επέλεξε τον δρόμο των δικαστικών αγωγών σε βάρος των Μέσων Ενημέρωσης.

Σύμφωνα τώρα με ορισμένες εκτιμήσεις, η κίνηση αυτή είχε στόχο το συγκρότημα του Χρ. Λαμπράκη, με τον οποίο, για κάποιους άγνωστους -σοβαρούς ωστόσο- λόγους, έχει διακόψει τις «διπλωματικές σχέσεις» του το ζεύγος Αγγελόπουλου, ενώ μέχρι πρότινος ήταν χορηγοί σε εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής. Παράλληλα, ο επιχειρηματίας θέλησε με την αγωγή να δείξει ότι δεν υπάρχει θέμα στη σχέση με τη γυναίκα του, ότι παραμένουν ζευγάρι και ότι γενικώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πάντως, αν αυτό έχει τη σημασία του, η αγωγή υπογράφεται μόνο από τον κ. Αγγελόπουλο και όχι από τη σύζυγό του.

Η αγωγή που κατέθεσε ο κ. Θ. Αγγελόπουλος στρέφεται κατά του ΔΟΛ, του Σταύρου Ψυχάρη ως εκδότη του «Βήματος», του Γιάννη Καρτάλη και του Γιάννη Πρετεντέρη ως διευθυντών Σύνταξης, κατά της εταιρείας που εκδίδει το «ΠΑΡΟΝ» και κατά του Μάκη Κουρή, ως συμβούλου Έκδοσης, και έχει οριστεί να δικαστεί στις 15 Απριλίου 2010.


Σχολιάστε εδώ