Ετοιμάζει μεταγραφές ο Βρύζας στον ΠΑΟΚ

Η καθημερινή επικοινωνία του Ζήση Βρύζα και του Νίκου Λυράκη έχει πείσει πολλούς στην Τούμπα ότι ο άλλοτε δημοσιογράφος και μετέπειτα μάνατζερ παίζει γερά για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ. Από την ημέρα που αντικατέστησε τον Ζαγοράκη, άλλωστε, ο Βρύζας αναζητούσε τον διάδοχό του. Είχε ως πρώτη επιλογή τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αλλά ο Πορτογάλος επιμένει να παίξει ως το τέλος της σεζόν. Γι’ αυτό και ο πρόεδρος του «Δικέφαλου» κατέφυγε σε άλλες επιλογές. Με πρώτη τον Λυράκη.

Οι δύο άνδρες, άλλωστε, συνδέονται με πολύχρονη φιλία. Παράλληλα ο Βρύζας ποντάρει πολλά στις «άκρες» που διατηρεί ο Λυράκης κυρίως στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και στην κεντρική Ευρώπη. Εκεί όπου οι διασυνδέσεις του «Δικέφαλου» είναι περιορισμένες, όπως φαίνεται και από τη δραστηριότητά του στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.

Η άλλη επιλογή που έχει κατά νου ο Βρύζας ακούει στο όνομα Ίλια Ίβιτς. Το ερώτημα είναι αν θέλει ο Σέρβος να δουλέψει αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα, καθώς έχει και τρεξίματα από τις δικαστικές διαφορές του με τον Ερυθρό Αστέρα και την απώλεια ενός σεβαστού ποσού από μια λανθασμένη επένδυση σε μεγάλη τράπεζα.

Ο καινούργιος τεχνικός διευθυντής θα αναλάβει αμέσως ή από το ερχόμενο καλοκαίρι καθήκοντα στον «Δικέφαλο» του Βορρά. Βλέπετε, όσο καλή διάθεση και να έχει ο Βρύζας, έπειτα από την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ, δεν μπορεί να κρατήσει και τα δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Και του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή. Στο πρόσωπο του φίλου του και άριστου γνώστη της ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς, βλέπει την ιδανική λύση για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.


Σχολιάστε εδώ