Διαφωνίες για τις μεταγραφές

Ο Ζίκο δικαιώνει απόλυτα το ρεπορτάζ μας ότι τελειώνει τον Λεντέσμα, αλλά με την προσθήκη του Στολτίδη και την πλήρη αποθεραπεία του Μαρέσκα ενδέχεται να μην αναζητήσει άλλον αμυντικό μέσο.

Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο του βραζιλιάνου τεχνικού, οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται έναν φορ περιοχής, έναν αριστερό μεσοεπιθετικό, έναν επιτελικό χαφ και σε δεύτερη φάση έναν αριστερό μπακ. Μόνο που στον Πειραιά έχουν ήδη αρχίσει οι πρώτες κόντρες για τις προτεραιότητες στις μεταγραφές. Η μία τάση προωθεί την περίπτωση του Αντριάνο και εκφράζει αντιρρήσεις για τον Γιοβάνοβιτς, ενώ η άλλη ακολουθεί ακριβώς την αντίθετη διαδρομή… Λέει ναι στον Σέρβο και βάζει εμπόδια στον Βραζιλιάνο.

Την τελική απόφαση, βέβαια, θα την πάρει ο Σωκράτης Κόκκαλης. Μόνο που για πρώτη φορά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δείχνει διάθεση να ακούσει τις εισηγήσεις του προπονητή. Εάν ο Ζίκο του κάνει συγκεκριμένες προτάσεις και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στους 16, τότε ο Κόκκαλης θα υιοθετήσει πλήρως τις εισηγήσεις του βραζιλιάνου τεχνικού.


Σχολιάστε εδώ